Diplomă în fizioterapie

Generalități

Programul de descriere

despre

Instruim profesioniștii care, prin aplicarea tehnicilor de fizioterapie, pot vindeca, recupera și adapta la persoanele afectate de deficiențe, limitări funcționale, dizabilități sau modificări ale funcției fizice și ale stării de sănătate suferite ca urmare a unui accident, a unei boli sau a altor cauza.

Dacă sunteți interesat să învățați

 • Execută, coordonează și coordonează planurile de intervenție în fizioterapie, folosind propriile instrumente terapeutice și contribuind la individualitatea utilizatorului.
 • Oferiți asistență fizioterapeutică eficientă, oferind asistență completă pacienților.
 • Intervenția în domeniile promovării, prevenirii, protecției și recuperării sănătății.
 • Proiectarea planurilor de intervenție în fizioterapie în funcție de criteriile de adecvare, validitate și eficiență.
 • Evaluarea diagnostică a îngrijirii fizioterapeutice în conformitate cu standardele și cu instrumentele de validare recunoscute la nivel internațional.

Ce vă oferim

 • Experiență și tradiție în formarea fizioterapeuților.
 • Facilități cu laboratoare dotate cu o gamă largă de echipamente profesionale.
 • Stagii în numeroase centre de sănătate publice și private.
 • Personal didactic cu o vastă experiență în practica profesională.
 • Programe naționale și internaționale de mobilitate (Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Statele Unite, Italia, Japonia, Mexic, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Taiwan și Vietnam).

Excursii profesionale

Gradul ridicat de inserție a forței de muncă • Exercitarea fizioterapiei în sănătate: centre de îngrijire primară, unități de reabilitare, îngrijire specializată în centre spitalicești, accidente de muncă la locul de muncă, centre de fizioterapie sau cabinete, profesioniști autonomi ... • Exercitarea fizioterapiei în centre sportive, săli de sport, cluburi sportive, federații ... • Exercitarea fizioterapiei în centre de tratament, stațiuni balneare, spa-uri ... • Îngrijirea persoanelor în vârstă în reședințe sau centre de zi ... • Predarea și cercetarea.

competențe

 1. Cunoașteți și înțelegeți morfologia, fiziologia, patologia și comportamentul oamenilor, sănătoși și bolnavi, în mediul natural și social.
 2. Cunoașteți și înțelegeți științele, modelele, tehnicile și instrumentele pe care se bazează, articulează și dezvoltă fizioterapia.
 3. Să cunoască și să înțeleagă metodele, procedurile și acțiunile fizioterapeutice, care vizează atât terapeuticul însuși să fie aplicat în clinica de reeducare sau recuperare funcțională, cât și desfășurarea activităților de promovare și menținere a sănătății.
 4. Dobândește experiența clinică corespunzătoare care oferă abilități intelectuale și abilități tehnice și manuale; care facilitează încorporarea valorilor etice și profesionale; și că dezvoltă capacitatea de integrare a cunoștințelor dobândite; astfel încât, la sfârșitul studiilor, elevii să știe cum să le aplice atât în cazuri clinice specifice în spital și în ambulatoriu, cât și în acțiuni în îngrijirea primară și comunitară.
 5. Evaluați starea funcțională a pacientului, având în vedere aspectele fizice, psihologice și sociale.
 6. Evaluarea diagnostică a îngrijirii fizioterapeutice în conformitate cu standardele și cu instrumentele de validare recunoscute la nivel internațional.
 7. Proiectați planul de intervenție pentru fizioterapie în funcție de criteriile de adecvare, valabilitate și eficiență.
 8. Execută, direcționează și coordonează planul de intervenție fizioterapeutic, folosind propriile instrumente terapeutice și participând la individualitatea utilizatorului.
 9. Evaluați evoluția rezultatelor obținute cu tratamentul în raport cu obiectivele stabilite.
 10. Pregătiți raportul de descărcare de gestiune pentru îngrijirea fizioterapiei odată ce obiectivele propuse au fost acoperite.
 11. Oferiți asistență fizioterapeutică eficientă, oferind asistență completă pacienților.
 12. Intervenția în domeniile promovării, prevenirii, protecției și recuperării sănătății.
 13. Aflați cum să lucrați în echipe profesionale ca o unitate de bază în care profesioniștii și ceilalți membri ai organizațiilor de îngrijire sunt structurați într-un mod uni / multidisciplinar și interdisciplinar.
 14. Includerea principiilor etice și juridice ale profesiei în practica profesională, precum și integrarea aspectelor sociale și comunitare în luarea deciziilor.
 15. Participă la elaborarea protocoalelor de asistență fizioterapică bazate pe dovezi științifice, promovând activități profesionale care stimulează cercetarea în fizioterapie.
 16. Efectuați intervenții fizioterapeutice bazate pe asistență medicală cuprinzătoare care implică o cooperare multi-profesională, integrarea procesului și continuitatea îngrijirii.
 17. Înțelegeți importanța actualizării cunoștințelor, abilităților, abilităților și atitudinilor care integrează competențele profesionale ale fizioterapeutului.
 18. Dobândirea competențelor de management clinic care includ utilizarea eficientă a resurselor de sănătate și dezvoltarea activităților de planificare, gestionare și control în unitățile de sănătate unde se acordă atenție fizioterapiei și relației sale cu alte servicii de sănătate.
 19. Comunicați în mod eficient și clar, atât pe cale orală cât și în scris, cu utilizatorii sistemului de sănătate, precum și cu alți profesioniști.

Accesul și admiterea studenților

Accesul la învățământul universitar oficial al Universității din León, precum și procedurile sale de admitere, sunt reglementate prin Decretul regal 1892/2008, în modificările și acordurile la care a ajuns Comisia Interuniversitară din Castilla y León

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin