Diplomă în farmacie

Generalități

Programul de descriere

Facultatea de Farmacie a fost înființată în 1966. Facultatea pregătește studenții pentru o carieră în farmacie, cu o înțelegere aprofundată a drogurilor și a bolilor. Curriculum-ul promovează interacțiunea dintre farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății. Curriculum-ul farmaciei oferă un program profesional de cinci ani, care conduce la obținerea unei diplome farmaceutice.


Metoda de predare

Farmacia este predată în semestre, fiecare dintre ele terminând în examene sau prezentări de proiect. Studiile constau în prelegeri (30 la sută din curriculum) și seminarii / sesiuni practice, care sunt principalele metode de predare și constituie 70 la sută din întregul curriculum. Fiecare curs include prelegeri, seminarii, lucrări de laborator, lucrări de grupuri mici, activități practice și misiuni. Folosind modelul sistemelor corporale ca un context integrat pentru predare, curriculumul este conceput pentru a distruge barierele dintre discipline, ajutând elevii să învețe mai eficient. Predarea este integrată, facilitând expunerea elevilor la știința de bază și aplicată și practica profesională în contextul îngrijirii pacienților. Acest lucru va fi susținut de o concentrare crescândă pe învățarea bazată pe practici, evidențiată prin plasarea și învățarea bazată pe simulare internă, precum și prin experiența practică suplimentară furnizată în cadrul companiei.

47582_Screen_Shot_2016-08-01_at_13.04.58.png

Curriculum-ul este format din 4 blocuri de discipline: științe umaniste și științe socio-economice, științe naturale, discipline medico-biologice, profesionale și de specialitate. Absolvenții cursului pot obține specialitatea de bază care a urmat cursuri de formare într-un stagiu (primar de studiu de un an) în următoarele specialități:

Administrarea Farmaceutică și Economie, Tehnologia Farmaceutică, Chimie Farmaceutică și Farmacognosie sau în curs postuniversitar de zi sau corespondență.

Sfera activității profesionale a absolvenților cuprinde o activitate administrativă și productivă eficientă: în instituțiile și companiile farmaceutice, în centrele de control al calității medicamentelor (laboratoare de control și analitice), în laboratoarele toxicologice și biochimice, în întreprinderile farmaceutice, în cercetare institute etc.


Durata studiului

5 ani


Două prize

Septembrie


Nivel de intrare

A-nivel (WAEC, NECO, IGCSE, IB), IB, Baccalaureat, WAEC, NECO, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat de învățământ secundar superior, Certificat național senior, Matriculation.


Absolvenții KSMU primesc diploma de farmacist.


Cazare este oferită în Pensiune studențească din apropiere. Taxă de școlarizare accesibilă.

Viață de student

KSMU oferă studenților o educație de nivel mondial într-un mediu plin de noi oportunități și idei care vă vor ajuta să vă modelați viitorul. Învățarea de noi competențe, întâlnirea cu oameni noi și interesanți; făcând prieteni pentru viață; acestea sunt toate o parte normală a experienței universitare și KSMU nu face excepție.

Cu peste 5.500 de studenți care studiază la KSMU (peste 1.200 dintre care sunt studenți internaționali), campusul este un stup plin de activitate și un adevărat topit al cooperării multiculturale. De la evenimente sportive, până la arte, Kursk este un centru de inovare și de cultură ca nici un altul.

Studenții noștri sunt implicați într-o serie de activități, de la sport până la arte, activități sociale și alte activități intelectuale și activități îmbogățite. Campusul de viata la KSMU are ceva de oferit tuturor, indiferent de interesul pe care il ai.

Există multe modalități prin care puteți să vă întâlniți cu noi prieteni aici la KSMU de exemplu, prin aderarea la una dintre multele societăți vibrante studențești, sau prin crearea unui singur! Comunitatea noastră mare și diversă de studenți face ca un mediu foarte interesant să socializeze, să învețe noi abilități și să întâlnească oameni noi!

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita atracțiile istorice locale pentru a vizita și explora cu noii prieteni și pentru a afla mai multe despre cultura și istoria rusească. Ai putea petrece ore la cafenelele locale, magazine și muzee sau să te plimbi prin unul dintre cele mai frumoase parcuri din apropiere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown a ... Citeste mai mult

Kursk State Medical University (KSMU) occupies a prestigious level in teaching General Medical, Dentistry and Pharmacy in English medium and in preparing international students. This occupancy shown as being the oldest medical university teaching in English medium in Russia and holding the highest number of international students from different nationality as in it spheres. Citește mai puţin