Diplomă în știința activității fizice și sportului

Generalități

Programul de descriere

despre

Instruim profesioniști cu înaltă calificare în contextul activității fizice și sportului și a sectoarelor care îl compun: sănătate, performanță sportivă, predare, management și timp liber.

Dacă sunteți interesat să învățați

  • Programați și planificați îmbunătățirea performanțelor de fitness și sportive.
  • Elaborarea și programarea predării în contextul educației fizice în sistemul de învățământ reglementat.
  • Proiectarea și executarea programelor și activităților, prin activități fizice și sportive, menite să mențină și să îmbunătățească sănătatea pentru diferite grupuri de populație.
  • Dezvoltarea și executarea sarcinilor de orientare și gestionare a activității fizice și a sportului în domeniul comercial și al muncii.
  • Direct, programați și supravegheați activitățile fizico-sportive în domeniul recreerii, timpului liber și al timpului liber.

Ce vă oferim

  • Centrul de referință universitar în gradul de activitate fizică și științe sportive.
  • Mănăstirea profesorilor de competență recunoscută în domeniul predării și cercetării universitare.
  • Titrare cu mare componentă practică.
  • Facilități, săli de clasă și laboratoare care se potrivesc perfect nevoilor gradului.
  • Programe naționale și internaționale de mobilitate (Germania, Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Statele Unite ale Americii, Franța, Taiwan și Vietnam).

Excursii profesionale

Predarea în educație fizică și sport • Instruire și pregătire fizică și sportivă • Gestiunea și organizarea entităților sportive • Recreere prin activități fizice și sportive • Consiliere și raportare privind activitatea fizică și sport • Programare și planificare de exerciții fizice orientate spre sănătate.

competențe

aptitudini generale

Învățarea cunoștințelor disciplinare de bază (cunoștințe):

1. Să cunoască și să înțeleagă obiectele de studiu ale științelor activității fizice și ale sportului.

2. Dobândirea formării științifice de bază aplicată activității fizice și sportului în diferitele sale manifestări.

3. Să cunoască și să înțeleagă efectele și factorii fiziologici și biomecanici care condiționează practicarea activității fizice și a sportului.

4. Să cunoască și să înțeleagă efectele și factorii comportamentali și sociali care condiționează practicarea activității fizice și a sportului.

5. Să cunoască și să înțeleagă fundamentele, structurile și funcțiile abilităților, modelelor și manifestărilor motorului și sportului uman.

Învățarea cunoștințelor aplicate (cunoștințe specifice)

6. Proiectarea, dezvoltarea și evaluarea proceselor de predare-învățare legate de activitatea fizică și sport.

7. Promovarea și evaluarea formării obiceiurilor de practică a activității fizice și a sportului, menite să mențină și să îmbunătățească starea fizică și sănătatea.

8. Aplicarea principiilor fiziologice, biomecanice, comportamentale și sociale la diferitele domenii ale activității fizice și ale sportului.

9. Planificarea, dezvoltarea și controlul procesului de instruire la diferite nivele și realizarea programelor de activități fizico-sportive.

10. Dezvoltarea programelor de management al organizațiilor, entităților, facilităților și echipamentelor sportive.

Învățarea aptitudinilor instrumentale (cunoștințe comune)

11. Înțelegerea literaturii științifice în domeniul activității fizice și al sportului.

12. Cunoașterea modului în care se aplică tehnologiile informației și comunicațiilor în domeniul activității fizice și al științelor sportive.

13. Dezvoltarea abilităților de învățare autonomă și adaptare la situații noi.

14. Să dezvolte obiceiuri de excelență și calitate în practica profesională, acționând în conformitate cu principiile etice necesare.

Accesul și admiterea studenților

Accesul la învățământul universitar oficial al Universității din León, precum și procedurile sale de admitere, sunt reglementate prin Decretul regal 1892/2008, în modificările și acordurile la care a ajuns Comisia Interuniversitară din Castilla y León
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Citește mai puţin
León , Ponferrada + 1 Mai mult Mai Puțin