Masterat în științe biomedicale

Prezentare generală a programului

Programul Licențiat în științe biomedicale (BMS), în colaborare cu regele Faisal Specialist Hospital & Centrul de Cercetare (KFSHRC) oferă oportunități de cercetare și instruire cu oameni de stiinta international de calibru care conduc la un Master Studii acordat de Universitatea Alfaisal într-un cadru educațional modern distinctiv. Programul este deschis pentru studenții atât bărbați și femei, Arabia și non-Arabia.

Ministerul Educației (ME) a ​​aprobat Master în științe biomedicale (MBS) este un program de doi ani în care elevii pot alege să adere la unul dintre cele patru piste; Molecular Cell Biology & (MCB), control al infectiilor (IC), Clinical Embriologie și Biologie de reproducere (CERB) și Biotehnologie (BIOT). Fiecare piesa are cursuri de bază comune, precum și două opțiuni; Tezei de doctorat și cursuri numai. Opțiunea Teza constă din cel puțin 24 de credite de cursuri în plus față de o teză. Cursuri-singura opțiune cuprinde cel puțin 42 de credite de cursuri, inclusiv un proiect. Primele trei piese au fost prezentate Comisiei Arabia pentru Specialitati Sanatate pentru acreditare / certificare.

Molecular Cell Biology & (MCB)

Cariere potențiale pentru absolvenții includ piața în expansiune în medicina moleculara, biotehnologie, si de cercetare biomedicala.

Control al infectiilor (IC)

Absolvenții de la vor fi pregătite pentru a lucra ca specialisti de prevenire a infectiei in setarile de asistenta medicala la un nivel avansat.

Clinical Embriologie și Biologie de reproducere (CERB)

Curriculum-ul este conceput pentru a instrui competențele de bază în teoria embriologie clinice si practica, care să permită studenților de succes să fie plasate strategic pentru o carieră în embriologie clinice și / sau de reproducere stiintelor / medicament.

Biotehnologie (BIT)

Aceasta este o piesa multidisciplinar comun cu colegiile de Știință și Studii generale si Medicina. Cursuri face cu tehnici avansate de biologie moleculară, inginerie genetică, nanotehnologie, și aplicațiile lor în diagnostic de boala, formularea de droguri, și de livrare de droguri.

Taxe de școlarizare

  • Cerere Taxa SR 500
  • Școlarizare anuală (din cauza la începutul fiecărui an universitar) SR 100.000
  • Cărți și materiale estimate pentru fiecare an SR 6000
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Alfaisal University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
- Scolarizare anuale: SR 100.000
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date