De licență în asistență medicală

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru de Nursing BSN permite elevilor să câștige o trei ani accelerat de bacalaureat of Science in Nursing la școala noastră Caraibe medical.

Programul BSN de asistenta medicala completează Facultatea de Medicina Caraibe si ajuta satisface nevoia local, regional și global pentru foarte bine pregatiti, asistente medicale de compasiune. În plus față de reducerea unui deficit de asistenta medicala critica, absolvenți ai programului BSN Xavier sunt, de asemenea, posibilitatea de a utiliza educația lor pentru a obține roluri de conducere în asigurarea și îmbunătățirea serviciilor de sănătate printr-o comunicare eficientă.

Programul BSN integrează un minim de 58 de ore semestru de arte liberale programe de învățământ, care include științe naturale și matematică, comunicații, știință și umaniste socio-comportamentale. Misiunea School of Nursing XUSOM este de a pregăti asistente medicale inregistrate educat de bacalaureat (RN), care va oferi apoi servicii de compasiune, oferind cel mai inalt standard de ingrijire medicala în condiții de siguranță a persoanelor, familiilor și comunităților. Veți învăța acest lucru la unul dintre cele mai bune scoli medicale din Caraibe din lume.

CONDITII DE APLICARE

Pentru a aplica la programul de asistenta medicala, solicitantul trebuie să fie în primul rând admise la Universitatea Xavier.

Pentru a aplica la Universitatea Xavier, solicitantul trebuie să: - să prezinte următoarele la Oficiul pentru Admitere: Cererea completată; Un oficial de liceu transcriere *, sau un raport oficial scor de la testul de Dezvoltare învățământul general (GED); sau transcrieri anterioare de credit academice - Furnizarea de rezultatele oficiale ale Test de limba engleza ca limba straina (TOEFL) 80 sau mai mare la examen pe internet, sau 550 de ori mai mare la examenul pe suport de hârtie dacă sunt solicitate de facultate comisie promoții sau școală parteneră.

  • Furnizarea de o fotocopie sau fax a paginii identificare și expirarea pașaportului elevului.
  • După acceptarea în Universitatea, reclamanta completează Liga Națională de Nursing Pre-Admitere Examen (PAX) în primul semestru.

  • transcrieri oficiale sunt cele trimise direct la Universitatea Xavier din partea instituției emitente. Orice transcript marcate "eliberat de student" sau orice transcript care este mâna emis de către studentul nu este considerată o transcriere oficială. Dacă este necesar foi matricole, liceu evaluările pot fi efectuate de către educationale acreditare Evaluatorii sau Education Services Mondiale.

Criteriile de admitere automat în Universitatea includ o medie cumulată punct de gradul de 3.0 sau mai mare și un scor minim compozit din 20 cu privire la actul sau 950 de pe SAT (lectură critică și matematica sub-scoruri combinate).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad ... Citeste mai mult

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad can easily be reached by direct flights from all over the world. Citește mai puţin