Potrivit British Psychological Society, scopul psihologiei sănătății este de a studia științific procesele psihologice ale sănătății, bolilor și îngrijirii medicale.

Scopul este de a aplica psihologia sănătății la promovarea și menținerea sănătății, analiza și îmbunătățirea sistemului de sănătate și formarea politicii de sănătate, prevenirea bolilor și a dizabilității și creșterea rezultatelor persoanelor bolnave sau cu dizabilități.

Psihologia sănătății ca disciplină este cel mai rapid domeniu în creștere al Psihologiei din Marea Britanie. Cu toate acestea, în prezent, nu există doctorate de psihologie în domeniul sănătății oferite în Scoția. Având în vedere o populație îmbătrânită și obezogenă, cu condiții de sănătate asociate pe termen lung, cererea de intervenție în domeniul sănătății comportamentale și al bunăstării (și, prin urmare, al psihologilor sănătății) este în creștere.

Acest program, singurul de acest fel din Scoția, este destinat să echipeze studenții cu cunoștințele și abilitățile vitale pentru a deveni un psiholog sanitar competent și eficient. Programul de doctorat este conceput pentru a îndeplini standardele de acreditare BPS pentru stadiul 1 și etapa 2 de formare în psihologia sănătății, îndeplinind astfel cerințele pentru statutul de psiholog practicant.

Programul își propune să pregătească studenții pentru acreditare ca Psiholog Chartered prin furnizarea de formare și supraveghere în cinci domenii cheie de competență, inclusiv cercetare, predare și formare, consultanță, intervenții de schimbare a comportamentului și abilități profesionale.

Ce veți studia

Acest psihiatru în psihologia sănătății este în prezent supus aprobării de către Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC) și Societatea Britanică de Psihologie (BPS). Când este aprobat, studenții care finalizează cu succes DPsych în Psihologia Sănătății vor fi eligibili să se adreseze HCPC pentru înregistrarea ca psiholog de sănătate.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Anul 1: în mod normal o diplomă de 2: 1 în Psihologie, eligibilă pentru GBC cu BPS. Elevii care solicită admiterea pot fi eligibili pentru scutirea de module specifice, pe baza calificărilor sau experienței anterioare. Cadrul universitar de recunoaștere a cadrelor didactice anterioare este folosit pentru a confirma eventualele scutiri.

Anul 2: studenții care au obținut un masterat în Psihologia Sănătății (acreditat BSP) pot fi luați în considerare pentru intrarea directă la studiul de doctorat (în anul 2 al programului). Cadrul universitar de recunoaștere a cadrelor didactice anterioare este folosit pentru a confirma eventualele scutiri.

Cerințe suplimentare

Solicitanții trebuie, de asemenea, să demonstreze un nivel de maturitate și o experiență adecvată cerințelor personale și profesionale ale programului.

Elevii ar trebui să ofere un exemplu de demonstrare a experienței relevante dobândite voluntar sau remunerat în cadrul unui domeniu relevant, de exemplu experiența muncii voluntare sau remunerate relevante pentru domeniu.

Solicitanții vor fi obligați să participe la un interviu ca parte a procesului de admitere și vor fi supuși unui control CRB. Acceptarea în program va fi supusă rezultatului verificării CRB și demonstrarea suficiente a competențelor și motivației necesare pentru realizarea programului.

Vă rugăm să rețineți că studenții sunt așteptați să-și genereze propriile destinații de plasare înainte de înscrierea în program.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

limba engleza

Scorul IELTS academic este de 7,0 (sau echivalent), fără un element mai mic de 7,0.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • UE: £ 5500
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 44 mai multe cursuri de la Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
5,500 GBP
Acasă, RUK și studenți din UE; £ 12600 Studenți internaționali
După locații
După dată