DPsych în psihologia consilierii

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acreditat de: HCPC BPS

Obțineți o pregătire clinică integrată și o dezvoltare profesională extinsă prin Psihologia consilierii DPsych GCU - singurul program de acest gen din Scoția. Psihologia psihologică este o zonă cu creștere rapidă a psihologiei aplicate, iar o gamă largă de setări diverse au nevoie de Psihologi de consiliere cu înaltă calificare din HCPC.

În acest program de doctorat, vă veți extinde abilitatea de a lucra cu grupuri complexe de clienți și de a contribui cu cercetări importante în domeniul sănătății psihologice.

Ne bazăm pe relațiile noastre cu practicienii activi pentru a vă oferi o educație de clasă mondială și foarte relevantă, cu pregătire clinică atât în ​​abordările umaniste (centrate pe persoană) cât și în abordările cognitiv-comportamentale. Luăm o abordare holistică și cuprinzătoare a instruirii și vă veți dezvolta abilitățile în teoria și cercetarea psihologică aplicată, precum și munca completă în plasamentele clinice în curs de desfășurare.

Aici veți face parte dintr-o comunitate prosperă, deschisă și diversă, cu o investiție comună în responsabilitatea socială și un angajament în favoarea binelui comun.

Perspective de perspectivă

La absolvire, te vei califica pentru statutul de psiholog Chartered la Societatea Britanică de Psihologie și vei fi eligibil să te înscrii pentru înregistrarea HCPC.

Absolvenții noștri beneficiază de cererea crescândă de formare aprofundată și abilități de leadership în domeniul terapiei psihologice - și de la reputația academică excelentă a GCU și de topul mondial de top 5%. Absolvenții noștri lucrează ca psihologi consiliați în consiliere, făcând un impact pozitiv în practica independentă și în mediul academic, în NHS și în domeniul asistenței sociale, organizatorice, educaționale și criminalistice.

Ce veți studia

DPsych acoperă Competențe și abilități psihoterapeutice; Ancheta critică în psihologia consilierii; Metode avansate de cercetare și dizertație; și dezvoltare personală și profesională în module variind de la 15 la 60 de credite.

Pentru a obține premiul D.Psych, obțineți un total de 540 de credite. Punctele de ieșire din timp sunt disponibile la PgCert în consiliere psihologică (60 de credite); PgDip în consiliere psihologică (120 credite); și Master în consiliere psihologică (180 credite) niveluri.

Furnizarea de programe

Programul D.Psych este livrat peste trei ani cu normă întreagă și până la 7 ani cu fracțiune de normă. Pregatirea trimestrului pentru predare este de peste doua zile pe saptamana (joi si vineri) cu norma intreaga si o zi pe saptamana, part-time. În anii următori, participarea este numai în zilele de vineri, completată de câteva săptămâni de predare intensă.

Experiența de plasare cu cel puțin 450 de ore de practică clinică supravegheată trebuie să fie câștigată în timpul programului și practica de plasare este în curs de desfășurare pe tot parcursul anului. Studenții cu normă întreagă se așteaptă să desfășoare activități de plasare pe parcursul a două zile pe săptămână (în afara zilelor academice programate), dezvoltând o serie de competențe conexe, pe lângă munca directă a clienților. Elevii sunt responsabili pentru asigurarea plasamentelor, deși programul oferă un sprijin considerabil și oportunități în acest sens.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

UK Gradul onoruri 2: 1 (sau echivalent) care îndeplinește standardele BPS pentru Graduate Basis for Chartership (GBC). Maturitate personală și experiență demonstrabilă într-un rol de ajutor.

Eseu academic

Împreună cu cererea dvs., vă rugăm să oferiți un eseu de 1000 de cuvânt cu privire la "Cum diferă psihologia consilierii de profesiile conexe (cum ar fi psihologia clinică, psihoterapia și consilierea) și cum ți-a pregătit experiența de viață pentru o astfel de activitate?"

Asigurați-vă că eseul dvs. este la un nivel academic adecvat, inclusiv referințe.

Dezvăluire

Toți elevii trebuie să prezinte informații adecvate despre condamnările penale, care pentru cei care vor efectua plasamente în Scoția vor însemna aderarea la sistemul de protecție a grupurilor vulnerabile (PVG). Studenții din afara Marii Britanii vor trebui să furnizeze, de asemenea, o prezentare echivalentă din locul lor de reședință anterior.

Informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

limba engleza

Scorul IELTS academic este de 7,0 (sau echivalent), fără un element mai mic de 7,0.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Pathways internaționale

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

  • Acasă: £ 6090
  • RUK: £ 6090
  • UE: £ 6090
  • International: £ 12600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

Taxa pentru program include toate elementele predate, supravegherea cercetării, sprijinul pentru obținerea de plasamente și accesul la toate beneficiile studiului la Universitatea Caledoniană din Glasgow. Costurile suplimentare sunt următoarele:

Supravegherea clinică: deși există o supraveghere a grupului în cadrul programului de predare a programelor, supravegherea clinică detaliată are loc în legătură cu practica de plasament. Unele destinații de plasare pot oferi o supraveghere adecvată, însă în multe cazuri studenții vor trebui să-și finanțeze supravegherea. Aceasta costă în mod obișnuit între 40 și 70 de lire sterline pe oră și ar trebui să aibă în mod normal cel puțin două săptămâni.

În plus față de supravegherea clinică, studenții vor avea costuri inclusiv terapie personală (minim 40 de ore în program, cu costuri similare cu cele de supraveghere); cărți și materiale de învățare suplimentare; asigurare de indemnizație profesională (aproximativ 80 GBP pe an); o aplicație PVG (în jur de 60 de lire sterline). Vi se va cere să efectuați un screening pentru sănătatea la locul de muncă, care ar putea fi supus unei mici taxe. Va trebui să plătiți costurile călătoriei către și din destinațiile dvs. de plasare.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări pentru studenți.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Acreditare

Aprobat de Consiliul Profesional pentru Sănătate și Îngrijire. Elevii care primesc acest premiu sunt eligibili să solicite înscrierea la HCPC ca psiholog de consiliere.

Acreditat de British Psychological Society. Elevii care primesc D.Psych în psihologia consilierii sunt eligibili să candideze la Chartership ca psiholog de consiliere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Citeste mai mult

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Citește mai puţin