HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Ontario în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în mai multe categorii diferite. Câteva domenii populare de interes includ: limbă, aviație, economie, studii de afaceri, management, arte, inginerie și pregătire pentru teste de admitere. Aceste cursuri îți oferă competențe profesionale care pot duce la o carieră nouă sau la un nou hobby.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Ontario este situat în California, SUA. Ontario a fost declarat oras din SUA, în orașul 1891.The este casa unui cuplu de universități de stat care oferă învățământ superior în aproape toate subiectele contemporane și tradiționale.

Studii Medicale în Statele Unite ale Ontario în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Program avansat de terapie neuromusculară

National Holistic Institute
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Cele cinci module sunt alcătuite din cursuri de terapeuți de masaj care se concentrează asupra regiunii Umărului și Toracelui, Capului și Gâtului combinate cu un laborator Cad ...

Citeste mai mult

Maseur

National Holistic Institute
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de instruire pentru terapie prin masaj este ideal pentru persoanele gata să lanseze cariere flexibile și flexibile ca terapeuți de masaj.

Citeste mai mult