HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Las Cruces în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în mai multe categorii diferite. Câteva domenii populare de interes includ: limbă, aviație, economie, studii de afaceri, management, arte, inginerie și pregătire pentru teste de admitere. Aceste cursuri îți oferă competențe profesionale care pot duce la o carieră nouă sau la un nou hobby.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Las Cruces, este al doilea cel mai mare oras din statul New Mexico, cu aproximativ 97600 de locuitori care locuiesc aici. Acesta este înconjurat de un peisaj frumos în mare parte format din munti, campii. Orașul este deservit de o universitate publică mare, care oferă programe până la nivel de doctorat, cu un colegiu comunitate în interiorul granițelor sale, de asemenea.

Studii Medicale în Statele Unite ale Las Cruces în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Laboratorul de anatomie

Burrell College Of Osteopathic Medicine
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Educația de anatomie de la Burrell College Of Osteopathic Medicine este mult îmbunătățită de un laborator de anatomie brut recent renovat de 2.225 mp, care include mese de dis ...

Citeste mai mult