HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Moș Ana în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Santa Ana este situat în Orange County, California, Statele Unite ale Americii. Colegiul de studenți și universitate, în general, capul spre numeroase facilități de agrement din oraș. Orasul este binecuvântat cu numeroase facilități de instruire și de învățământ superior.

Studii Medicale în Statele Unite ale Moș Ana în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Program avansat de terapie neuromusculară

National Holistic Institute
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Cele cinci module sunt alcătuite din cursuri de terapeuți de masaj care se concentrează asupra regiunii Umărului și Toracelui, Capului și Gâtului combinate cu un laborator Cad ...

Citeste mai mult

Maseur

National Holistic Institute
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de instruire pentru terapie prin masaj este ideal pentru persoanele gata să lanseze cariere flexibile și flexibile ca terapeuți de masaj.

Citeste mai mult