HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Chicago în Statele Unite ale Americii 2021

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Orașul Chicago este al treilea cel mai mare din populație în America, cu aproape 10 milioane de locuitori. Ea are unele dintre cele mai bune universități din țară pentru a participa în țară.

Studii Medicale în Statele Unite ale Chicago în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Practică optometrică de specialitate

Illinois College of Optometry
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Această porțiune a curriculumului pune accentul pe abilitățile de examinare a ochilor, în special în domeniile de specialitate optometrice: lentile de contact, pediatrie și re ...

Citeste mai mult

Științe de bază ale sănătății și viziunii

Illinois College of Optometry
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Aceste cursuri oferă cunoștințele științifice de bază necesare pentru a construi în anii următori, de exemplu, anatomie, fiziologie, optică și știința viziunii.

Citeste mai mult

Practică optometrică primară

Illinois College of Optometry
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Această categorie învață abilitățile utilizate într-o examinare completă a ochilor. Cursurile încep imediat în primul an și continuă până în al doilea an.

Citeste mai mult