HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Riverside în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Riverside este în reședințele de județ din județul omonim, California, Statele Unite ale Americii. Studenții din participă în mod regulat la diferite festivaluri din oraș. Festivalurile sunt Riverside Dickens Festivaluri, Riverside, Airshow, Riverside International festivaluri de film, etc "

Studii Medicale în Statele Unite ale Riverside în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Radiografie / Asistent medical

JEM College
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Pentru a educa elevii să dobândească abilități satisfăcătoare și să demonstreze competența în examinările radiografice în cadrul permiselor pentru categoriile de piept, extrem ...

Citeste mai mult

Tehnologie cu raze X

JEM College
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Campus

Programul de tehnologie cu raze X de la JEM College din Riverside, CA este un program de 9 luni care instruiește studenții să îndeplinească sarcini în primul rând într-un medi ...

Citeste mai mult