HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Berkeley în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în mai multe categorii diferite. Câteva domenii populare de interes includ: limbă, aviație, economie, studii de afaceri, management, arte, inginerie și pregătire pentru teste de admitere. Aceste cursuri îți oferă competențe profesionale care pot duce la o carieră nouă sau la un nou hobby.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Berkeley California nu are prea multe universități majore, dar face pentru el cu Universitatea sa acreditat din California, Berkeley. Ea are cel mai mare număr de studenți înscriși în programe de gradul în oraș.

Studii Medicale în Statele Unite ale Berkeley în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Programul de studiu internațional Berkeley (Track Health and Society)

University of California, Berkeley
Cursuri
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Studenții care studiază sănătatea vor fi încântați să afle că există o nouă oportunitate de studiu în străinătate la faimoasa University of California, Berkeley , lângă San Fr ...

Citeste mai mult

Consultant în nutriție

Bauman College
Cursuri
Sept 2021
Engleză
Online

Programul Nutrition Consultant oferă studenților cunoștințe aprofundate despre nutriția alimentelor integrale, deoarece contribuie la prevenirea bolilor și la promovarea unei ...

Citeste mai mult