close

Filtre

Vezi rezultatele

Studii Medicale Part time de Top în Statele Unite ale Jaén în Spania 2021

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este… Citeste mai mult

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Locuitorii orasului Jaen încă au respect puternică a culturii lor. Oamenii sunt peste 100.000 a numărului. Este cunoscut în lume ca orasul de ulei de măsline. Orasul este acasa, la Universitatea din Jaen.

Curs Part time în Statele Unite ale Jaén în Spania

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Numărul de ore și credite: 500 ore și 20 de credite ECTS

Numărul de ore și credite: 500 ore și 20 de credite ECTS -
Cursuri
Frecvență redusă
Spaniolă
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Numărul de ore și credite: 500 oră și 20 de credite ECTS.

Numărul de ore și credite: 500 oră și 20 de credite ECTS. -
Cursuri
Frecvență redusă
3 - 7 luni
Spaniolă
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Numărul de ore și credite: 525 oră și 21 de credite ECTS

Numărul de ore și credite: 525 oră și 21 de credite ECTS -
Cursuri
Frecvență redusă
3 - 7 luni
Spaniolă
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Domenii de studiu conexe