HEALTHCARESTUDIES.RO

Găsește 61 Cursuri Online

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Curs Online

61 Rezultate din Masterat, Online Filter

Curs: asistent medical

Gateway College
Campus Online & Campus Combinate La zi 24 - 34 săptămâni Septembrie 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a instrui cursanții să devină Profesioniști în domeniul sănătății. Instructorii noștri dedicați și cu experiență vor oferi o educație de calitate, cu pregătire profesională pentru pregătirea studenților pentru lumea reală. Elevii își vor practica tehnicile în laboratoare echipate cu manechine articulate, paturi de spital, echipamente medicale și dispozitive de fixare.

SRHR: politică, guvernanță și finanțare (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Online & Campus Combinate La zi 3 săptămâni Mai 2020 Ţările de Jos Amsterdam

Acest curs analizează aspectele cheie în buna guvernare a (SRHR) răspunsurile de sănătate sexuală și reproductivă și drepturile, inclusiv HIV, complexul teren politic și financiar la elaborarea politicilor și planurilor strategice? sănătatea maternă, planificarea familială, sănătatea adolescenților, avortul și HIV, precum și politicile și strategiile care se referă acestea, sunt printre cele mai internaþionalizate și într-o oarecare măsură, politizarea tuturor problemelor de sănătate.

Expert în evaluarea daunelor corporale

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online La zi 12 luni Septembrie 2019 Spania Madrid

Stabiliți protocoalele și metodele de evaluare a daunelor corporale; Să dezvolte tehnica de expert în diferitele patologii ale evaluării daunelor corporale; Pregătiți opinii cu expertiză științifică și tehnică

Curs: recenzii sistematice de cercetare de prognostic

Elevate Health
Online Part time 3 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Netherlands Online

În acest curs medicale on-line pentru cercetătorii le vom discuta si practica modul de a defini întrebările de revizuire, cum să caute în literatura de specialitate, cum să evalueze în mod critic calitatea metodologică a studiilor de prognostic primar, și care, metode statistice pentru a utiliza pentru meta-analize ale rezultatelor studii primare de prognostic.

Curs de formare în neonatologiei

Unitelma Sapienza
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Italia Rome Spania Spain Online Mexic Mexico Online Australia Australia Online Statele Unite ale Americii USA Online Canada Canada Online + 11 mai mult

În acest curs medici si asistente medicale dobândi cunoștințe cuprinzătoare de boli de prematuri si sugari pe termen lung, inclusiv fiziologia și managementul de bază. De asemenea, ei castiga competenta clinica in resuscitare acuta si toate procedurile necesare în neonatale Unitatea de terapie intensiva.

Tehnician principal în Audiologie protetică față-în-față

Universidad Europea
Online & Campus Combinate La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Spania Villaviciosa de Odón + 1 mai mult

Cu ciclul de pregătire de nivel superior în protetică audiologică, veți studia modulul de formare la locul de muncă în cele mai recunoscute centre de lucru din Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) și în străinătate (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Curs de vindecare a cristalelor - CPD

International Open Academy
Online La zi Part time 60 zile Înscriere Deschisă Regatul Unit London + 1 mai mult

Vă interesează medicina holistică? Esti curios de metode naturale si alternative pentru vindecare? V-ați dorit să știți mai multe despre vindecarea cristalului, pentru a vă putea începe practica? Atunci acesta este cursul pentru tine!

Desigur, în domeniul sănătății naturale (nutriție și dietă)

International Career Institute
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit London

O cariera in domeniul sanatatii naturale nu va iesi de stil, deoarece ceea ce va avea grijă de investiții este cel mai bine tuturor - corpul.

Course in Basic Principles of nanotechnology applications in Health Science

E-Learning University of Athens
Online 10 săptămâni Contactează şcoala Grecia Athens

Expert în tulburări de alimentație și obezitate

Escuela Europea de Salud
Online Part time 2 - 6 luni Septembrie 2019 Spania Madrid

Trainingul va avea loc în întregime în mod distanță prin acordarea student materialul publicat în format carte (IFBN Ministerul Culturii, paperback personalizate) și în format PDF într-un pendrive cu o tabletă sau laptop (alegere) și Evaluarea va fi activat platformă pentru a reflecta efectul interacțiunilor dintre tutore-elev / o, care se reflectă ...

Curs profesional de înregistrare expert de droguri și de afaceri de reglementare

CESIF
Online Part time 6 luni Contactează şcoala Spania Spain Online

Curs Expert Înregistrări profesionale și afaceri de reglementare se adresează absolvenților și absolvenți de facultate în domeniul stiinte medicale si aliate Muncitorilor (Farmacie, chimie, biologie, etc) sau studenți care vin la calificările lor, precum și de profesioniști aderat recent industria farmaceutica, interesat în achiziționarea o specializare care le permite să pună în aplicare activitatea profesională în acest sector.

Aplicarea analizei comportamentului pentru familii și îngrijitori

University of New Brunswick College of Extended Learning
Online Înscriere Deschisă Canada Fredericton

Analiza comportamentală a antrenamentului pentru familii și îngrijitori este potrivită pentru persoanele care se confruntă cu exigențele zilnice de a gestiona provocările comportamentale ale persoanelor de vârste diferite, cu dizabilități intelectuale, care suferă de tulburări de spectru autism (ASD) sau de provocări comportamentale generale.

30 zile provocare yoga cu dashama konah

Of Course Learning
Online Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Acest lucru nu este programul tau de yoga tipic. Dacă sunteți gata pentru un progres major în viața ta, atunci acest curs este pentru tine. Noi obiceiuri ia 21-30 pentru a deveni înrădăcinată prin reconectare sinapselor neurale. Această provocare și nou sistem va ajuta să creați obiceiuri pozitive de sănătate, care vor îmbunătăți dramatic calitatea vieții tale ...

Cursuri de formare pentru cursantii clinici

Royal Veterinary College
Campus Online La zi 1 - 3 ani August 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cursuri de instruire clinică la RVC dezvoltă competențele de specialitate la nivel de specialist și experiența clinică necesară pentru a se ridica la vârful domeniului ales

Curs de asistență pentru atenție în clinicile veterinare

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Online & Campus Combinate Septembrie 2019 Spania Madrid

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place