HEALTHCARESTUDIES.RO

Găsește 61 Cursuri Online

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Curs Online

61 Rezultate din Masterat, Online Filter

SRHR: politică, guvernanță și finanțare (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Online & Campus Combinate La zi 3 săptămâni Mai 2020 Ţările de Jos Amsterdam

Acest curs analizează aspectele cheie în buna guvernare a (SRHR) răspunsurile de sănătate sexuală și reproductivă și drepturile, inclusiv HIV, complexul teren politic și financiar la elaborarea politicilor și planurilor strategice? sănătatea maternă, planificarea familială, sănătatea adolescenților, avortul și HIV, precum și politicile și strategiile care se referă acestea, sunt printre cele mai internaþionalizate și într-o oarecare măsură, politizarea tuturor problemelor de sănătate.

Curs: asistent medical

Gateway College
Campus Online & Campus Combinate La zi 24 - 34 săptămâni Contactează şcoala Canada Vancouver + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a instrui cursanții să devină Profesioniști în domeniul sănătății. Instructorii noștri dedicați și cu experiență vor oferi o educație de calitate, cu pregătire profesională pentru pregătirea studenților pentru lumea reală. Elevii își vor practica tehnicile în laboratoare echipate cu manechine articulate, paturi de spital, echipamente medicale și dispozitive de fixare.

Expert în management și management clinic

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online La zi 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid

Cu Expertul în Direcția și Managementul Clinicilor veți putea dezvolta abilitățile, aptitudinile și cunoștințele necesare pentru poziționarea clinicilor ca lider de piață în modelul de excelență și satisfacție a pacientului. Acest program urmărește formarea profesioniștilor prin furnizarea de abilități necesare pentru a facilita procesele care contribuie la crearea calității și la asigurarea siguranței și satisfacției pacienților.

Tehnician principal în Audiologie protetică față-în-față

Universidad Europea
Online & Campus Combinate La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Spania Villaviciosa de Odón + 1 mai mult

Cu ciclul de pregătire de nivel superior în protetică audiologică, veți studia modulul de formare la locul de muncă în cele mai recunoscute centre de lucru din Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) și în străinătate (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Curs: recenzii sistematice de cercetare de prognostic

Elevate Health
Online Part time 3 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Olanda Online

În acest curs medicale on-line pentru cercetătorii le vom discuta si practica modul de a defini întrebările de revizuire, cum să caute în literatura de specialitate, cum să evalueze în mod critic calitatea metodologică a studiilor de prognostic primar, și care, metode statistice pentru a utiliza pentru meta-analize ale rezultatelor studii primare de prognostic.

Curs de formare în neonatologiei

Unitelma Sapienza
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Italia Roma Spania Spania Online Mexic Mexic Online Australia Australia Online Statele Unite ale Americii SUA Online Canada Canada Online + 11 mai mult

În acest curs medici si asistente medicale dobândi cunoștințe cuprinzătoare de boli de prematuri si sugari pe termen lung, inclusiv fiziologia și managementul de bază. De asemenea, ei castiga competenta clinica in resuscitare acuta si toate procedurile necesare în neonatale Unitatea de terapie intensiva.

Curs de vindecare a cristalelor - CPD

International Open Academy
Online La zi Part time 60 zile Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Vă interesează medicina holistică? Esti curios de metode naturale si alternative pentru vindecare? V-ați dorit să știți mai multe despre vindecarea cristalului, pentru a vă putea începe practica? Atunci acesta este cursul pentru tine!

Curs asistent farmacie

International Career Institute
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra

Dacă sunteți o persoană motivată care cred în munca grea, au abilități excelente de organizare, și cu adevărat de îngrijire pentru clienți, apoi o cariera ca asistent farmacie poate fi potrivit pentru tine!

Aplicarea analizei comportamentului pentru familii și îngrijitori

University of New Brunswick College of Extended Learning
Online Înscriere Deschisă Canada Fredericton

Analiza comportamentală a antrenamentului pentru familii și îngrijitori este potrivită pentru persoanele care se confruntă cu exigențele zilnice de a gestiona provocările comportamentale ale persoanelor de vârste diferite, cu dizabilități intelectuale, care suferă de tulburări de spectru autism (ASD) sau de provocări comportamentale generale.

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
Online 10 săptămâni Contactează şcoala Grecia Atena

Cursuri de formare pentru cursantii clinici

Royal Veterinary College
Campus Online La zi 1 - 3 ani August 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Cursuri de instruire clinică la RVC dezvoltă competențele de specialitate la nivel de specialist și experiența clinică necesară pentru a se ridica la vârful domeniului ales

21 de zile pentru a-ți iubi cursul corpului

Of Course Learning
Online Part time 21 zile Înscriere Deschisă Regatul Unit Marea Britanie online Statele Unite ale Americii SUA Online + 2 mai mult

Nu te temi caută în oglindă în fiecare dimineață? Ai fi mai fericit dacă ai putea face acest lucru și zâmbet ?! Dacă răspunsul este "da!", Atunci aceasta este călătoria pentru tine. Acest curs va ajuta să mănânce atent și să dezvolte o relație mai bună cu alimente. Aceasta va ajuta, de asemenea, să realizeze că poți iubi corpul, și că va face mai fericit dacă faci ...

Curs de instruire asociat în domeniul cercetării clinice

CCRP Course
Online Part time 4 săptămâni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Norwood

Cursul acoperă 110 de module pe care CRA trebuie să le cunoască ca fundul mâinii. Pe baza obiectivelor dvs., stabiliți un orar program de studiu în zilele dvs. pentru a termina fiecare modul. Veți primi lecții de predare 1-la-1 de către conducătorul renumit al CRA Senior Dr.Kamal după finalizarea fiecărui modul. Cursul se referă la peste 80 de manuale și literatură în formarea CRA pentru a vă asigura că aveți informațiile pe care chiar colegii și angajatorii viitori nu le știți. Aceasta va lăsa o impresie de durată după fiecare interviu. Majoritatea studenților primesc cereri de interviu la doar 1 lună de curs; un alt motiv pentru care modulele sunt auto-paced.

Curs de tehnicieni veterinari

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Septembrie 2020 Spania Madrid

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place

expert - expert în farmacie și farmacie

Campus Universitario Europeo
Online La zi Part time 6 luni Septembrie 2020 Spania Marbella A Coruña Madrid + 3 mai mult

Datorită Farmacie experți și a produselor farmaceutice vor primi o educație solidă, care vă permite să dobândească cunoștințe teoretice și practice esențiale pentru a practica Tehnician