HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Sheffield în Marea Britanie 2021

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Sheffield este cunoscut nu numai pentru Full Monty, dar, de asemenea, de importanța lor în timpul Revoluției Industriale. Universitatea din Sheffield și Universitatea Sheffield Hallam, cu un total de 54 000 de studenți se află acolo, și așa sunt două colegii independente.

Studii Medicale în Statele Unite ale Sheffield în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

Curs de măsurare și evaluare a sănătății - Universitatea din Sheffield

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
3 săptămâni
Engleză
Online

Aflați cum măsurile de rezultat raportate de pacient și anii de viață reglați de calitate pot compara tratamentele și informa cheltuielile pentru sănătate.

Citeste mai mult

Descoperiți cursul de stomatologie - Universitatea din Sheffield

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
6 săptămâni
Engleză
Online

Descoperă lumea fascinantă a stomatologiei și explorează impactul pe care stomatologia îl are asupra vieții noastre.

Citeste mai mult