HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie 2021

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Scoția este la nord de Marea Britanie și are peste 790 de insule. Capitala este Edinburgh, una dintre cele mai mari centre financiare. Sistemul de învățământ a fost întotdeauna diferit de restul din Marea Britanie. Scotia are 15 de universități, dintre care unele sunt mai vechi din lume.

Studii Medicale în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

COVID-19 Critical Care: Cursul de înțelegere și aplicare - Universitatea din Edinburgh

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
6 săptămâni
Engleză
Online

Aflați principiile și practicile îngrijirii critice pentru a trata și îngriji pacienții bolnavi critici în timpul pandemiei COVID-19.

Citeste mai mult

Cursul de pregătire MRCS OSCE din Edinburgh - Online

Royal College Of Surgeons Of Edinburgh
Cursuri
Aug 2021
Engleză
Online

cursul său virtual (NOU) de două zile se adresează exercițiului financiar 2 și peste, și în primul rând celor care se pregătesc pentru examenul MRCS partea B intercolegială. ...

Citeste mai mult

Abilități non-tehnice pentru chirurgi (NOTSS)

Royal College Of Surgeons Of Edinburgh
Cursuri
Aug 2021
Engleză
Campus

Acesta este un curs de o zi pentru chirurgi consultanți și stagiari post-CT din toate specialitățile chirurgicale.

Citeste mai mult

Fundația Chirurgiei Clinice

Royal College Of Surgeons Of Edinburgh
Cursuri
Aug 2021
Engleză
Campus

Acesta este un curs de două zile, cu prezentări interactive, care oferă o introducere sistematică și structurată a istoriei și examinării clinice.

Citeste mai mult