HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Dundee în Marea Britanie 2021

Cursurile sunt oferite în mod individual și pot oferi oportunități în învățământul superior în mai multe domenii de studiu. Urmând o serie de cursuri concentrate pe o singură categorie, studenții ar putea astfel termina un program universitar sau de certificat în domeniul de interes.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Dundee, una dintre cele mai mari orase din Scotia, are o populație de studenți de aproximativ 17 de mii. Există trei universități și un colegiu, iar acestea sunt cunoscute pentru cercetare în domenii biomedicale, oncologie și jocuri pe calculator.

Studii Medicale în Statele Unite ale Dundee în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

Antimicrobian Stewardship: Managing Antibiotic Resistance Course - University of Dundee

FutureLearn
Cursuri
26 Apr. 2021
<
Frecvență redusă
<
6 săptămâni
Engleză
Online

Înțelegeți rezistența la antibiotice și modul în care administrarea antimicrobiană o poate încetini sau reduce, cu acest curs online gratuit.

Citeste mai mult