$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cursuri de Top în Jamaica 2022

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele… Citeste mai mult

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Studii Medicale în Jamaica

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
priză de apă, Jamaica

Programul Art Terapie certificat postuniversitare oferă individului cu o capacitatea de a înțelege cum să aplice artă vizuală în cadrul unui proces psihologic.

Programul Art Terapie certificat postuniversitare oferă individului cu o capacitatea de a înțelege cum să aplice artă vizuală în cadrul unui proces psihologic. -
Cursuri
Normă întreagă
25 săptămâni
Engleză
Campus