HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Statele Unite ale Peterborough în Canada 2020

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Studii Medicale în Statele Unite ale Peterborough în Canada

rezultate găsite Filter

De gestionare a informațiilor de sănătate

Fleming College
Cursuri
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Fleming Colegiul de Sanatate Information Management (HIM) Programul este unul dintre doar trei canadian informatii privind sanatatea Management Association (Chima) a recunoscu ...

Citeste mai mult

Farmacie tehnician curs

Fleming College
Cursuri
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Campus

Ca un Farmacie Tehnician, va fi un membru de prim rang și esențială a echipei medicale Ontario, care lucrează sub îndrumarea și supravegherea farmaciștilor.

Citeste mai mult

Asistență personală (psw) curs

Fleming College
Cursuri
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Programul de munca Support Personal vă oferă formare și acreditările pentru a oferi servicii practice de sprijin pentru persoanele și familiile care au nevoie de ajutor. Este ...

Citeste mai mult