HEALTHCARESTUDIES

Cursuri de Top în Brazilia 2021

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Studii Medicale în Brazilia

rezultate găsite Filter

Cursuri de stomatologie

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Cursuri
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Stomatologie brazilian este considerat unul dintre cele mai avansate din lume. Acest grup de discipline va reuni clinice și de bază

Citeste mai mult