$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cursuri de Top în Algeria 2022

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.Algeria oficial Poporului 's Republica Algeriană Democratică și Populară, este o țară în Afri… Citeste mai mult

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Algeria oficial Poporului 's Republica Algeriană Democratică și Populară, este o țară în Africa de Nord, pe coasta mediteraneană. Capitalul său și cel mai populat oraș este Alger.

Studii Medicale în Algeria

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
University Of Béjaïa
Béjaïa, Algeria

Guvernat de sistemul anual compensatoriu organizat în două sesiuni: sesiunea normală din iunie și sesiunea de remediere din septembrie.

Guvernat de sistemul anual compensatoriu organizat în două sesiuni: sesiunea normală din iunie și sesiunea de remediere din septembrie. -
Cursuri
Engleză, Limba franceza