$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cursuri de Top 2022 în Africa

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.Africa este un continent de 53 de țări independente și un amestec bogat de popoare indigene, culturi,… Citeste mai mult

Studenții pot selecta cursuri individuale în conformitate cu interesele lor. Ei pot și să structureze o serie de cursuri pentru a-și atinge niște obiective specifice precum îmbunătățirea competențelor profesionale, urmarea unei cariere noi sau obținerea unor certificate sau diplome.

Africa este un continent de 53 de țări independente și un amestec bogat de popoare indigene, culturi, economii și istorie. Africa este al doilea cel mai mare continent din lume.

Curs în Africa

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
University Of Béjaïa
Béjaïa, Algeria

Guvernat de sistemul anual compensatoriu organizat în două sesiuni: sesiunea normală din iunie și sesiunea de remediere din septembrie.

Guvernat de sistemul anual compensatoriu organizat în două sesiuni: sesiunea normală din iunie și sesiunea de remediere din septembrie. -
Cursuri
Engleză, Limba franceza