Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun 11 Studii Medicale în Știință farmaceutică 2019

Cursurile sunt programe de instruire menite să extindă cunoștințele asupra unui anumit subiect sau industrie. Cursurile variază în ceea ce privește, printre altele, conținutul, durata și cerințele de înscriere, dar de obicei ele sunt urmate pentru a maximiza posibilitățile profesionale și potențialul salarial.

Ce este un curs în farmacie? Un anumit grad de variație trebuie anticipat de la un curs de farmacie la altul și de la o țară la alta, dar în general aceste programe sunt concepute pentru a-i învăța pe participanță despre produsele farmaceutice și despre cum pot ele afecta corpul uman și cum pot ajuta în tratarea diferitelor răni, boli sau dereglări. Temele acoperite în general de aceste cursuri includ asistența medicală generală, etică farmaceutică, legilefarmaceutice și probelemele legate de dependența de farmaceutice. Un accent suplimentar este adesea dat chimiei, biologiei și științelor vieții.

Cursurile de farmacie îți pot extinde cunoștințele legate de acest subiect, iar în unele cazuri sunt necesare ca parte dintr-un program de studiu sau pentru continuarea educației. În general, potențialul de câștig crește alături de nivelul de educație.

Costurile cursurilor de farmacie diferă considerabil în funcție de factori precum țara în care se află școala care oferă cursul și durata cursului. Contactează oricare școală de instruire pentru informații rapide și exacte legate de înscriere.

Majoritatea celor care se înscriu la cursuri de farmacie au scopul final de a deveni farmaciști. Alți participanți continuă să lucreze ca asistenți farmaciști, oameni de știință de cercetare, scriitori științifici sau toxicologi. Alții aleg să devină reprezentanți de vânzare a produselor medicale, reprezentanți de vânzare ale produselor farmaceutice, farmacologi sau profesioniști de afaceri de reglementare. Unele cariee legate de farmacie necesită școlarizare suplimentară, iar cei care doresc să predea un subiect legat de farmacie la nivel de colegiu trebuie de obicei să aibă cel puțin o diplomă de masterat.

Baza noastră de date este o resursă puternică pentru revizuirea multor cursuri online de farmacie oferite la școli din întreaga lume. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citeste mai mult Citește mai puţin

11 Rezultate din Știință farmaceutică

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Cursul de tehnicieni în farmacie și parafarmacie vă oferă acces la una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii și cu o creștere mare datorită proliferării ... [+]

Una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii datorită creșterii mari a farmaciilor și parafarmacelor.

Cursul de tehnicieni în farmacie și parafarmacie vă oferă acces la una dintre cele mai solicitate profesii de pe piața muncii și cu o creștină mare datorită proliferării farmaciilor și parafarmacelor pe întreg teritoriul statului.

În plus, cursul nostru vă pregătește astfel încât să vă puteți prezenta cu garanție deplină testelor gratuite de obținere a diplomei oficiale de FP și să deveniți un tehnician în farmacie și farmacie, cu care veți putea concura pentru accesul la sănătatea publică.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului de Asistent Farmacie din Madrid

Asistentul farmaciei este responsabilul de a ajuta farmacistul în sarcini cum ar fi recepția, serviciul pentru clienți, pregătirea formulelor de bază, comandarea laboratoarelor etc. Asta este, ajuta farmacistul în toate domeniile de lucru.

Acest curs de Asistent Farmacie față-în-față în Madrid urmează instrucțiunile BOE pentru acest tip de formare. Cu acest curs puteți lucra ca asistent în farmacii și parafarmacie.

După finalizarea părții teoretice, veți avea dreptul la 160 de ore de stagii în companii din Madrid, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of East Anglia

O excursie de trei zile rezidențială vă oferă o mulțime de ocazii de a lucra împreună punând teoria în practică prin analizarea datelor reale pe care le colectați în cerc ... [+]

O excursie de trei zile rezidențială vă oferă o mulțime de ocazii de a lucra împreună punând teoria în practică prin analizarea datelor reale pe care le colectați în cercetările fluviale și în studiile ecologice.

[-]
Regatul Unit Norwich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Pregătiți-vă pentru diploma de farmacie la Universitatea din Manchester cu cursul Fundației Internaționale de la INTO Manchester, în parteneriat cu Universitatea din Manc ... [+]

Universitatea din Manchester a fost prima universitate din Marea Britanie care a oferit un grad de farmacie și este acum pe locul 6 în Marea Britanie pentru farmacie și farmacologie (The Times și Sunday Times Good University Guide).

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? O ruta conditionata garantata pentru Anul I al unui grad de licenta la Universitatea din Manchester (subiectul de a trece un interviu si de testare on-line si de a indeplini conditiile ofertei stabilite). Un program de calitate acreditat, NCUK, recunoscut de Universitatea din Manchester. Acces la o serie de facilități universitare, inclusiv bibliotecă de clasă mondială, facilități sportive și sociale. ... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CESIF

Dedicată absolvenților sau absolvenți în farmacie, chimice, biologice, veterinar și alte diplomă universitară legate de sectorul farmaceutic. Acesta este destinat tineri ... [+]

A ar trebui să OMS

Dedicată absolvenților sau absolvenți în farmacie, chimice, biologice, veterinar și alte diplomă universitară legate de sectorul farmaceutic.

Acesta este destinat tinerilor absolvenți sau practicarea profesioniști din sector care necesită un grad de specializare ca instrument de dezvoltare profesională.

OBIECTIVE

Obiectivul principal al CESIF este formarea de profesioniști cu un înalt nivel de expertiză în diferite poziții tehnice și manageriale oferite de companii, care să completeze zonele didactice cu o pregătire cuprinzătoare și personalizate pentru căutare.

DURATA

750 de ore. 45 săli de clasă virtuale, tutoriale virtuale 5 ore, 450 de ore de muncă cu caracter personal și 250 de ore pentru fabricarea proiectului final. ... [-]

Spania Spain Online
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
CESIF

Curs Expert Înregistrări profesionale și afaceri de reglementare se adresează absolvenților și absolvenți de facultate în domeniul stiinte medicale si aliate Muncitorilor ... [+]

A ar trebui să OMS

O Profesionale Expert înregistrări de cursuri și afaceri de reglementare se adresează absolvenților și absolvenți de facultate în domeniul stiinte medicale si aliate Muncitorilor (Farmacie, chimie, biologie, etc) sau studenți care vin la calificările lor, precum și de profesioniști aderat recent industria farmaceutica interesata in achizitionarea specializare, care le permite să pună în aplicare activitatea profesională în acest sector.

OBIECTIVE

Obiectivul Profesionale Expert înregistrări de cursuri și afaceri de reglementare Acesta este de a oferi studenților cu o înțelegere cuprinzătoare, profundă și practică în toate aspectele legate de normele care reglementează înregistrarea medicamentelor, atât la nivel național și internațional, precum și toate cerințele tehnice necesare pentru autorizația de introducere pe piață a produse cu toate de sănătate și în cel mai scurt timp posibil.... [-]

Spania Spain Online
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of California, Irvine - Summer Session

Studiați în străinătate în inima din California de Sud în această vară, la doar câteva minute distanță de plajele din frumoasa județ Orange! ... [+]

Curs de Inginerie de Științe Farmaceutice în CaliforniaS1 PHRMSCI 90 Vorbind despre știință 4S1 PHRMSCI 120 Fiziologia umană 4S1 PHRMSCI 170A Farmacologie moleculară I 4S10 PHRMSCI 174L BiofarmaceuticeS10 PHRMSCI 177L Laboratorul de Chimie Medicină 3S2 PHRMSCI 90 Vorbind despre știință 4S2 PHRMSCI 120L Laboratorul de Fiziologie umană 3S2 PHRMSCI 170B Molecular Pharmacology II 4S2 PHRMSCI 171 Biochemie fizică 4S2 PHRMSCI 173 FarmacoterapieDe ce să studiezi la UCI?

UC Irvine combină punctele forte ale unei universități mari de cercetare dinamice, cu simțul prietenos al unui colegiu mic și o recompensă incredibilă a unei locații incomparabile din California de Sud.

Sesiunea de vară oferă peste 800 de cursuri în 70 de discipline academice. Elevii vor lua cursuri conduse de facultate de renume mondial și vor locui și vor studia cu studenții americani.... [-]

Statele Unite ale Americii Irvine
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fleming College

Ca un Farmacie Tehnician, va fi un membru de prim rang și esențială a echipei medicale Ontario, care lucrează sub îndrumarea și supravegherea farmaciștilor. ... [+]

Ca un Farmacie Tehnician, va fi un membru de prim rang și esențială a echipei medicale Ontario, care lucrează sub îndrumarea și supravegherea farmaciștilor.

Repere Programul

Tehnicieni farmacie lucrează foarte strâns cu farmacistilor de a obține rezultate optime de terapie de droguri pentru pacienti.

Rolul tehnicianului Farmacii le cere să se concentreze pe aspectul tehnic al prescripției, efectua reconciliere med prin colectarea mai bună istoria de medicamente la pacienți, efectua pregătirea de produse și funcțiile de distribuție, precum și de control al inventarului.

Ca un tehnician farmacie înregistrată, absolvenții vor participa la activități de promovare a sănătății și a oferi educație, cum ar fi formarea dispozitiv medical sau coordonarea zile clinica de sanatate. Tehnicieni farmacie lucrează în colaborare cu echipa de farmacie și a altor profesioniști de sănătate pentru a asigura continuitatea asistenței medicale.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Campus Universitario Europeo

Datorită Farmacie experți și a produselor farmaceutice vor primi o educație solidă, care vă permite să dobândească cunoștințe teoretice și practice esențiale pentru a pra ... [+]

Expert - Expert în farmacie și a produselor farmaceutice Datorită Farmacie experți și a produselor farmaceutice vor primi o educație solidă, care permite dobândi cunoștințe teoretice și practice esențiale pentru a practica Tehnician Farmacie, și, astfel, a îmbunătăți activitatea dumneavoastră de zi cu zi sau pentru a promova profesional-te: Va domina principiile generale de farmacologie, inclusiv conceptele de droguri, ingredient activ, se va indica, de dozare, efecte secundare, etc. Veți dobândi cunoștințe suficiente de anatomie și fiziologie a înțelege originea bolii și droguri indicate pentru diferite patologii. Faceți cunoștință cu secretele de comunicare client, tehnician farmacie cu cunoștințe necesare pentru a oferi sprijin psihologic pentru pacient. Veți întâlni și stăpânească farmacie și discipline diferite care cuprind: homeopatie, dermopharmacy și cosmetice, ortopedie, medicina pe bază de plante, optica, etc. Aflați diferitelor sarcini de management și farmacii farmacie și farmacia spitalului. ... [-]

Spania Marbella A Coruña Madrid
Septembrie 2019
La zi
Part time
6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
International Career Institute

Dacă sunteți o persoană motivată care cred în munca grea, au abilități excelente de organizare, și cu adevărat de îngrijire pentru clienți, apoi o cariera ca asistent far ... [+]

Dacă sunteți o persoană motivată care cred în munca grea, au abilități excelente de organizare, și cu adevărat de îngrijire pentru clienți, apoi o cariera ca asistent farmacie poate fi potrivit pentru tine! asistenți de farmacie se bucură de o carieră stabilă și plină de satisfacții, care sunt indispensabile in industria de ingrijire a sanatatii. În cazul în care această opțiune de carieră scântei interesul dumneavoastră, începe prin înscrierea în curs de asistent farmacie ICI.

Schiță curs Echipa Farmacie Rolul și Responsabilitățile Asistentului Farmacie farmacologie prescripții Controlul inventarului în farmacie Farmacie terminologie Practici Farmacie de vânzare cu amănuntul Perspectivele de carieră ... [-]
Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Elevate Health

În cursul acestui curs de farmacocinetică și siguranța consumului de droguri, veți învăța despre problemele tipice (cum ar fi confundarea prin indicații sau cu reacții ad ... [+]

Pharmacoepidemiology de droguri si de siguranta

Pharmacoepidemiologia și siguranța medicamentelor: o problemă actuală

Având în vedere că în anii următori vor fi introduse terapii de droguri mai inovatoare, societatea solicită noi abordări pentru evaluarea comparativă a riscurilor / beneficiilor, precum și noile concepte. Astfel de evaluări sunt efectuate de obicei numai după ce terapiile relevante au fost utilizate pe scară largă în practica zilnică. Evaluarea siguranței și a gestionării riscurilor în cazul diferitelor terapii de droguri se efectuează apoi în cadrul unor studii epidemiologice observaționale (de exemplu, pentru a stabili dovezi privind "siguranța" și dovada eficienței). Acesta este pasul urmator logic dupa studiile clinice randomizate, care sunt concepute pentru a furniza dovezi ale eficacitatii unui medicament.... [-]

Ţările de Jos Netherlands Online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză