Curs de conștientizare a sănătății mintale online

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

CPD aprobat

Oamenii echivalează adesea cuvintele de sănătate mentală cu boala mentală și există multe definiții despre ceea ce este de fapt sănătatea mentală. Problemele de sănătate mintală se pot întâmpla cu oricine, în ciuda contextului social, a informațiilor, a genului sau a altor factori.

Acest curs explică diferența dintre sănătatea mintală și bolile mintale. Acesta acoperă simptomele mai multor boli mintale cele mai frecvente, astfel încât să știi la ce să te uiți sau la ce să te aștepți dacă lucrezi cu cineva cu una dintre aceste afecțiuni. De asemenea, vă oferă câteva sfaturi practice despre cum puteți lucra eficient cu cei afectați de aceste condiții.

Curs Numărul modulului Numele modulului Trecerea% obligatoriu
Conștientizarea sănătății mintale 1 Care sunt bolile mentale și rata prevalenței 70
Conștientizarea sănătății mintale 2 Simptomele bi-polare, depresie, tulburări psihotice și schizofrenie 70
Conștientizarea sănătății mintale 3 Simptome de anxietate, tulburare de personalitate, auto-vătămare 70

Cerințe de sistem recomandate

  • Browser: browser web actualizat
  • Video: Drivere video actualizate
  • Memorie: 1 GB + RAM
  • Viteză de descărcare: bandă largă (3Mb +)

Durata: 25 de minute (Notă: Aceasta se bazează pe cantitatea de conținut video afișată și este rotunjită. Nu ține cont în niciun fel de timp pentru încărcare sau timp de gândire la întrebări).

mental health, wellness, psychology

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing &am ... Citeste mai mult

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing & project management. Citește mai puţin