Citește Descrierea Oficială

Curs pre de med

Facultatea de la IAU a dezvoltat un program unic care oferă învățarea fundamentală necesară înainte de a intra în programul MD. Programul nostru Pre-Med dispune de o instruire extrem de individualizată în cursuri care sunt necesare premise pentru admiterea la Colegiul de Medicină MD program.

Înscrierea în programul Pre-Med va pregăti mai bine studenții pentru succes în Colegiul de Medicină IAU. Acest lucru oferă de asemenea studenților pre-medicale posibilitatea de a se familiariza cu campusul, cu facultatea, cu resursele de învățare și cu viața insulară, înainte de a începe curriculumul MD mai provocator. În plus, studenții pre-medicali interacționează cu studenții medicali de succes în științele de bază, care oferă instrucțiuni suplimentare în premisele premedicale și care servesc, de asemenea, ca asistenți de laborator, consilieri de la egal și tutori.

Elevii care prezintă școala secundară pentru niveluri avansate (A niveluri) sau acreditări internaționale de bacalaureat (IB) vor fi plasați în programul Pre-Med pe baza mediilor academice. Evaluarea fondului educațional anterior va determina eligibilitatea și plasarea adecvată pentru admitere.

  1. Diploma de liceu din SUA (sau echivalentul acesteia) cu o APS puternică în domeniul științei și scorurilor SAT sau trece în Certificatul de Învățământ Secuiesc din Caraibe (CSEC) Nivelurile ordinare (sau echivalentul) sunt necesare în matematică, știință, biologie, chimie, engleză și în Cel puțin un alt subiect sau un examen de înmatriculare, cum ar fi examenul de sud-african sau australian (sau echivalentul) cu note științifice puternice SAU o diplomă internațională de bacalaureat sau o diplomă de cel puțin trei examene generale de studii (GCE) Sau echivalentul) cu note stiintifice puternice.
  2. În cazul în care limba engleză nu este limba principală, solicitanții trebuie să fi obținut un scor minim de 600 (pe bază de hârtie), 250 (bazat pe computer) sau 100 (bazate pe internet) pe testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) 6.5 în ansamblu privind sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS). Numărul de identificare al instituției pentru TOEFL este: 8625
  3. Dacă un student a luat examenele SAT sau avansate de plasare (AP) el / ea este solicitat să depună note la Universitatea. Numărul de identificare instituțional al Universității pentru colegiu este: 4375.
    Acceptarea în programul MD este acordată în cazul în care studentul completează cu succes programul pre-med cu un GPA cumulativ minim de 3,0. Întregul program Pre-Med și MD ar putea fi finalizat în doar cinci ani și jumătate.

Prin trimiterea acestui formular, dau consimțământul scris expres pentru ca Universitatea International American și reprezentanții săi să mă contacteze cu privire la programele și serviciile educaționale prin e-mail, apeluri telefonice sau mesaje text - inclusiv prin utilizarea tehnologiei de apelare automată pentru apeluri sau texte către orice dispozitiv wireless Sau numărul de telefon fix pe care îl furnizează. Înțeleg că acest consimțământ nu este obligatoriu pentru a cumpăra bunuri sau servicii și că pot să sun direct în IAU.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la International American University - College of Medicine »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date