Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Medicina este, fără îndoială, una dintre profesiile cele mai dificile, și una care atinge fiecare dintre noi la diferite puncte de-a lungul vieții noastre. Dacă v-ați întrebat vreodată ce anume "jurământul lui Hipocrate" este, sau modul în care profesia de medic merge cu privire la cercetarea de noi tratamente, acest curs este pentru tine. Printr-un proces de învățare interactiv cu curiozitate intelectuală și dezbatere la inima ei, veți dobândi o înțelegere a unora dintre provocările cu care se confruntă profesia medicală, precum și construirea unei imagini a multor ramuri diferite ale medicinei moderne.

Conținut academic

Acest curs vă introduce și vă familiarizează cu disciplina complexa de medicina, atât ca o profesie și o urmărire academică. Vei incepe prin luarea in considerare subiecte mai largi, cum ar fi etica medicală - un subiect de gândit că vei explora prin dezbaterea scenarii de probleme și studii de caz cu elevii dumneavoastră colegii. Vei arata apoi la domenii teoretice, cum ar fi metode de cercetare, precum și a obține o apreciere a aptitudinilor necesare pentru a practica medicina. În plus față de înțelegerea diferitelor ramuri ale medicinei și ceea ce ei sunt preocupați, vei afla aspecte despre mai specifice, cum ar fi anatomia omului, ceea ce este implicat în proceduri medicale de bază, și chiar și modul de utilizare a anumitor piese de echipament medical.

m

De ce ia acest curs?

Cursul Oxford Royale Academy Medicina este proiectat pentru decalaj ani și studenți și absolvenți. Participarea dvs. pe cursul vă oferă un mod și intelectual de stimulare provocator pentru a petrece o parte din vara, extinderea cunoștințele dumneavoastră generale și consolidarea CV-ul cu o experiență educațională provocatoare.

Precum și dezvoltarea cunoștințelor despre diverse aspecte ale medicinei, acest curs incitant învață numeroase abilități transferabile, care va fi de mare valoare la universitate și atunci când se aplică pentru locuri de muncă. De exemplu, dezbaterea este esențială pentru predarea pe acest curs, ceea ce înseamnă că veți dezvolta încrederea în formarea, exprimarea și apărarea unui aviz. Vei construi, de asemenea, capacitatea de a lucra în mod eficient în grupuri mici, care este preparat excelent la locul de muncă, cât și pentru tipul de studiu va face la universitate, dacă nu ați aplicat încă.

Criterii de eligibilitate și Pre-rechizite

Elevii cu privire la programul de Medicina:

  • Trebuie să fie conforme cu politica noastră de vârstă.
  • Trebuie să fie fluent sau aproape fluent vorbitori de limba engleza - dacă nu sunteți sigur dacă nivelul de limba engleza este potrivit pentru acest program, vă rugăm să contactați echipa Înregistrări pe admin@oxford-royale.co.uk și ei vor fi în măsură să vă ajute.
  • Trebuie să fie în măsură să-și îndeplinească cerințele de bază ale programului, în ceea ce privește participarea la lecții, mese și evenimente. Vă rugăm să contactați echipa Înregistrări pentru informații mai detaliate.
  • Ar trebui să verifice premizele pentru fiecare opțiune, selectați înainte de înscriere, pentru a se asigura că acestea posedă cunoștințele necesare pentru a beneficia de subiectul discutat în clase.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Oxford Royale Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
2 săptămâni
La zi
Price
4,295 GBP
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date