Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Acest nou curs de două săptămâni se va introduce pe elevi cu vârste cuprinse între 13-15 la disciplina interesante de Medicina. Cu îndrumarea din partea profesorilor de experți din Oxford Royale Academiei, participanții se vor angaja în studiul teoretic al anatomiei umane și subiecte conexe, alături de sesiuni interactive de competențe pentru a le ajuta să dezvolte competențe-cheie pentru studiile lor viitoare, cum ar fi prezentarea și abilități interpersonale. Obiectivele principale ale Introducere în curs de medicină sunt de a oferi studenților o imagine de ansamblu mai devreme in viata ca un medic, și să le dea un start cap în cunoștințele necesare pentru a ajunge acolo.

Pentru elevii cu vârste cuprinse între 16-18 ani, ofera cursul ORA Medical School Prepararea.

Conținut academic

Acest curs introduce pe elevi la studiul anatomiei umane și teme teoretice asociate. Acesta încorporează un element practic semnificativ, oferind studenților posibilitatea de a învăța elementele de bază ale procedurilor medicale și modul de utilizare a echipamentelor medicale în ateliere de lucru interactive.

Ca un medic necesită, de asemenea, abilități interpersonale pentru a facilita o bună relație cu pacienții, acest curs va ajuta, de asemenea, elevii să dezvolte aceste abilități soft toate importante, alături de teoria tehnica ei vor învăța. Elevii cu privire la Introducere în curs de Medicina se bucura, de asemenea, excursii la Londra, în cazul în care acestea iau în siturile de importanță medicală, cum ar fi Royal College of Hunterian Muzeul Surgeons, Vechiul Teatrul de operare (într-adevăr, cea mai veche din Europa), si Wellcome Collection Wide -ranging expoziție de artefacte și opere de artă inspirate de progresul medical.

Atât prin expunerea teoretică și practică în lumea provocatoare și interesante de a studia medicina, elevii vor avea ocazia de a evalua dacă acestea ar fi potrivite pentru o cariera medicala in viitor. Ei vor beneficia de expertiza facultății noastre de predare, ca toate cadrele didactice cu privire la acest curs vor fi medici calificați sau studenți actuali de Medicina.

m

obiective de invatare

Până la sfârșitul acestui curs, studenții vor avea:

 • a învățat elementele de bază ale anatomie și știința din spatele Medicina;
 • noi competențe dezvoltate în ateliere aptitudinilor practice;
 • luate în considerare și a făcut planuri pentru viitoarele căi de carieră;
 • a câștigat un start cu capul pe drumul spre scoala medicala.

Transferabile Deprinderi de Viață

Printre participanți pe Introducere în curs de medicină sunt încurajați să lucreze pe competențe-cheie în timpul lor cu ORA. Noi credem că experiența de a trăi și de a studia într-un oraș istoric de important, departe de casă, permite studenților noștri să dezvolte o suită de aptitudini transferabile care le depășesc pe cele disponibile studenților în mediul lor școlar propriu. Vitale pentru succesul viitor în orice carieră, aceste competențe se numără:

 • dezvoltarea de forte in independenta, auto-reglementarea și auto-evaluare;
 • încrederea în a face cu o gamă largă de oameni noi și situații;
 • responsabilitatea pentru propria învățare, managementul timpului, și lucrul cu alții;
 • abilități de comunicare în vorbire, ascultare și prezentând argumente eficiente într-o varietate de contexte diferite.

Studentii nostri

În fiecare vară, salută sute de ORA, mai strălucitoare studenți mai talentați academic din lume la cursurile noastre de la Oxford. În 2016, participanții au venit din 108 de națiuni diferite, fiecare aducând cu ei culturi unice, perspective și povești de a împărtăși cu noii lor prieteni. Pentru introducerea la Medicina program, studenții din 37 de națiuni au participat.

Facultatea noastre de predare

La Oxford Royale Academy ne-am angajat să ofere studenților noștri cu cele mai calificate și facultate de predare de mare calibru disponibil. Toți profesorii din Oxford Royale Academy sunt pasionați de subiectele lor, și sunt așteaptă cu nerăbdare să întâlnire cunoștințele lor cu privire la elevii lor în această vară!

Prelegeri clienților și dezbateri

La ORA, vom merge extra mile pentru a spori studiu experiența în străinătate a studenților noștri. Ca parte a acestui fapt, în fiecare an nostru Evenimente dedicate Echipa organizează o serie de prelegeri clienților fascinante. vorbitori invitați provin dintr-o gamă largă de medii și complementare, inclusiv din lumea presei on-line, de televiziune și mediul academic. Studenții noștri au, de asemenea, posibilitatea de a viziona și de a participa la o serie de dezbateri, care au loc în campus. Acestea variază de la dezbateri formale cu panou care implica facultate de predare și altor categorii de personal, la discuții informale despre "subiecte fierbinti" actuale conduse de Consilieri.

autobuze de turism Excursii

Marea Britanie are un bogat patrimoniu cultural și un curs cu Oxford Royale Academy este modul perfect pentru un tânăr elev pentru a explora acest lucru. Toate cursurile includ excursii cu autocarul ORA în locurile de importanță istorică și socială în Marea Britanie. Pe de 2 săptămâni Introducere în curs de Medicina, participantii vor bordul autocarului a două astfel de ORA destinații. Vara trecută, excursii cu autocarul pentru elevi cu vârste cuprinse între 13-15 inclus vizite la Turnul Londrei și Cotswold Wildlife Park.

Activitati extracuriculare

La ORA, nu ne uităm că studenții noștri sunt în vacanță! Inclus cu fiecare curs este un calendar ORA extra-curriculare, atent proiectat de nostru dedicat Events Echipa pentru a vă asigura că elevii noștri să se distreze, face prieteni și pentru a obține maximum de a fi în Oxford.

Criterii de eligibilitate și Pre-rechizite

Elevii cu privire la Introducere în Medicina program:

 • Trebuie să fie conforme cu politica noastră de vârstă.
 • Trebuie să fie fluent sau aproape fluent vorbitori de limba engleza - dacă nu sunteți sigur dacă nivelul de limba engleza este potrivit pentru acest program, vă rugăm să contactați echipa Înregistrări pe admin@oxford-royale.co.uk și ei vor fi în măsură să vă ajute.
 • Trebuie să fie în măsură să-și îndeplinească cerințele de bază ale programului, în ceea ce privește participarea la lecții, mese și evenimente. Vă rugăm să contactați echipa Înregistrări pentru informații mai detaliate.
 • Ar trebui să verifice premizele pentru fiecare opțiune, selectați înainte de înscriere, pentru a se asigura că acestea posedă cunoștințele necesare pentru a beneficia de subiectul discutat în clase.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Oxford Royale Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
2 săptămâni
La zi
Price
4,295 GBP
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date