Citește Descrierea Oficială

Keyin College, Grand campusul Falls-Windsor, are placerea sa anunte ACREDITARE nostru FULL Farmacie Tehnician Programul a fost acordat pentru un mandat de trei ani (1 iulie 2015-30 luna iunie 2018) de la Consiliul canadian pentru acreditarea programelor Farmacie (CCAPP) . Vă rugăm să vizitați CCAPP pentru mai multe informații cu privire la etapele de acreditare a programelor Farmacie.

CCAPP de acreditare înseamnă că absolvenții acestui program sunt eligibile pentru admiterea directă în Farmacie Tehnician de calificare de examinare, care este o cerință de a deveni un tehnician inregistrat farmacie prin intermediul Farmacie Consiliul de Newfoundland și Labrador (NLPB). Pentru mai multe informații privind procesul de reglementare Tehnician, vă rugăm să vizitați NLPB.

De-a lungul ultimilor cinci ani, a existat accent substanțial pus pe statutul reglementat de tehnicieni farmacie. În anul 2007, Asociația Națională a autorităților de reglementare Farmacie (napra) au pregătit Competențe profesionale pentru tehnicieni Farmacie canadian la intrarea în practică. Aceste competențe descriu rolurile și responsabilitățile tehnicieni farmacie în calitate de profesioniști reglementate de ingrijire a sanatatii, care articulează expertiza farmacie tehnicieni se concentrează pe cunoștințele, aptitudinile și abilitățile legate de elementele tehnice de prescriere și informare a pacientului, precum și de produs și de distribuție de droguri. Vă rugăm să mergeți la napra pentru mai multe informații privind standardele de model de bune practici pentru tehnicieni Farmacie canadian.

72 săptămâni Programul Farmacie Tehnician Keyin va pregăti absolvent pentru ocuparea forței de muncă ca un tehnician farmacie în comunitate, spital si farmacie mediile pe termen lung de ingrijire. Absolvenții vor dobândi cunoștințe relevante cu privire la aspectele tehnice și de redactare ale profesiei de farmacie, inclusiv gestionarea inventarului, software-ul farmacie, și a treia parte de facturare. Pe tot parcursul programului, experiențe inter și intra-profesionale sunt stresați și evaluate, împreună cu alte abilități în sesiuni extinse de laborator la fața locului și în timpul practicum la locul de muncă.

Metode de activități de predare și de învățare variază în programul de Farmacie Tehnician. Acestea includ prelegeri, tehnologii multimedia, experiențe simulate, tehnici de descoperire, discuții de grup, și laboratoare structurate. Elevii vor acorda o oportunitate pentru shadowing de locuri de muncă în timpul programului și după terminarea porțiunii academice, prin plasarea pe termen de muncă.

ROLUL TEHNICIAN FARMACIEI

tehnicieni farmacie sunt acum o profesie medicală reglementată în Newfoundland și Labrador. Acest lucru a condus la un domeniu de aplicare extins de practică pentru tehnicieni farmacie care să le permită să-și asume mai multe responsabilități în aspectele tehnice ale practicii de distribuire farmacie. tehnicieni farmacie sunt acum responsabile și răspunzătoare pentru asigurarea siguranței și calității preparării și eliberarea produsului precum și pentru colaborarea cu farmacisti si alti profesionisti din domeniul sanatatii pentru a ajuta la a oferi cea mai buna ingrijire posibila pacientului. Rolul tehnician de farmacie le cere acum să se concentreze asupra aspectelor tehnice ale umplerii cu sarcini de prescripție, care includ:

 • obținerea, introducerea și înregistrarea informațiilor despre pacienți
 • obținerea de comenzi verbale de la medicii prescriptori
 • transferarea prescripțiilor către și de la alte farmacii
 • pregătirea și rețete compoundare
 • retetele asigurând sunt complete și autentice au fost corect pregătite prin efectuarea unui control final
 • furnizarea de informații tehnice unui pacient, cum ar fi formarea pe un dispozitiv
 • asistarea la compilarea celor mai bune istorii posibile de medicatie pentru pacienti

tehnicieni farmacie sunt necesare în comunitate și farmacii instituționale.

Acest program este oferit la campusul nostru Grand Falls-Windsor într-un sq.ft. 10,000 clădire formată din 9 săli de clasă, 2 laboratoare de informatică, și 1 farmacie de laborator / clasă. zonele practice sunt predate de către un farmacist înregistrate Farmacie Consiliul de Newfoundland și Labrador (Ray Bartlett, BScPharm).

Vă rugăm să rețineți:

Vi se va cere să completeze de ore in ambele comunitate practicum si farmacii de spital.

Cerințe de admitere academice:

 • diploma de liceu sau de echivalare la liceu inclusiv la nivel superior matematică, limba engleză și / sau franceză, biologie și chimie (transcriere și / sau diplomă care urmează să fie transmisă Colegiului)

Alte Cerințele de admitere:

 • Cazierele judiciare Verificați (Formularul de cerere)
 • Solicitanții trebuie să fie bondable
 • Solicitanții trebuie să furnizeze o înregistrare de imunizare de până la zi și pentru a îndeplini imunizări specifice impuse de industria farmaceutic
 • un raport medical semnat de un medic calificat
 • Ca parte a acreditării CCAPP, trebuie să îndeplinească Asociația Națională a autorităților de reglementare Farmacie (napra) Cerința de competență lingvistică
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Keyin College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 semestre
La zi
Price
19,500 CAD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare