Curs de îmbunătățire a sănătății femeilor, copiilor și adolescenților: de la dovezi la acțiune

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de îmbunătățire a sănătății femeilor, copiilor și adolescenților: de la dovezi la acțiune

FutureLearn

De ce să se alăture cursului?

Într-un moment de ingrijorare la nivel mondial peste emergente boli infectioase si cronice, este important să ne amintim că milioane de femei și copii continuă să mor în fiecare an de condiții care pot fi ușor prevenite și tratate.

Acest curs online gratuit prezintă cele mai recente date, prioritățile și dezbaterile cu privire la starea de sănătate a adolescenților, mame, nou-născuți și copii într-un mod accesibil, astfel încât toată lumea are posibilitatea de a se angaja cu probleme.

Explorați ciclul de viață de la naștere până la maturitate

Cursul se va desfășura pe parcursul a șase săptămâni, explorarea ciclului de viata de la naștere până la maturitate, sa se uite la adolescent, de reproducere, matern, nou-născuților și sănătatea copilului.

În fiecare săptămână, se va concentra pe o zonă diferită, invitându-vă pentru a discuta despre cele mai recente date, iar actualele politici, programe de cercetare și dezbateri care informează de acțiune pentru a imbunatati rezultatele de sanatate.

La finalul cursului vom reflecta asupra importanței gândirii pe ciclul de viață pentru femei, copii și adolescenți în contextul Obiectivelor de dezvoltare durabilă pentru 2030.

Primi mai multe perspective asupra sănătății mamei și a copilului

Centrul pentru Sănătatea Mamei, Adolescentului, Reproducerii și Copilului (MARCH) este centrul central pentru sănătatea femeilor și copiilor la Școala din Londra de Igienă și Medicină Tropicală și cuprinde peste 150 de cadre universitare care lucrează în întreaga lume în 100 de țări, de la Afganistan până la Zimbabwe. În acest curs, veți auzi de la martie experții Centrului într-o serie de discipline, inclusiv epidemiologie, demografie, antropologie, medicină și sănătate publică.

Autorii articolelor includ:

 • Profesorul Joy Lawn, director al Centrului MARTIE
 • Profesorul David Ross de la Departamentul Organizației Mondiale a Sănătății a maternală, Copilului si Adolescentului Sanatate.

Să înțeleagă studii de caz din intreaga lume

Prin utilizarea unor studii de caz, conținut multimedia și discuții cu alți elevi din întreaga lume, vom lua în considerare cele mai recente dovezi cu privire la modul de a imbunatati starea de sanatate a femeilor, copiilor și adolescenților în contextul setărilor din țări diferite.

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Starea de sănătate a adolescenților și tinerilor
 • sănătatea reproducerii și ce înseamnă să facă fiecare naștere dorit
 • Sănătatea femeilor în timpul sarcinii, în timp ce a dat nastere si in timpul perioadei post-natale
 • Nou-nascuti si in ordinea de zi copiii născuți morți de sănătate la nivel mondial
 • Starea de sănătate a copiilor și progresele realizate pentru a reduce mortalitatea lor.

Ce vei obține?

 • Investiga de sănătate a lungul întregului ciclu de viață, de la nou-născut la copil, la adolescenți și femei, în zone ale lumii unde povara bolii este cea mai mare
 • Se angajeze cu modul în care diferitele etape ale ciclului de viață afectează reciproc
 • Evaluează dovezile asupra a ceea ce cauzeaza rezultate slabe de sanatate si ceea ce se știe despre modul în care să le prevină

Care este cursul de?

Acest curs este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății sau orice persoană care lucrează într-o organizație de sănătate; studenti care iau un cadru medical sau de studii legate de știință; studenti medicale si postuniversitari care doresc să completeze studiile lor; și oricine altcineva care are un interes în procesul de învățare despre sănătatea femeilor, copii și adolescenți.

Diverse

 • Curs online gratuit
 • Durata: 6 săptămâni
 • 4 ore pw
 • Certificate disponibile
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
6 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Gratuit
Curs online gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala