Citește Descrierea Oficială

Despre curs

Acest curs se concentrează pe probleme de conducere și de management în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății oferind în același timp participanților, cu o setare practică să examineze și să dezvolte propriile abilități de management. Acest curs oferă o privire de ansamblu asupra evoluției, structura și problemele curente în sistemul de sănătate. Se analizează caracteristicile unice ale asistenței medicale ca un produs, și relațiile de schimbare dintre pacienti, medici, spitale, asiguratori, angajatori, comunități și guvern.

Audiența țintă

Furnizorii de servicii medicale și alți profesioniști din domenii medicale, inclusiv lucrătorii cu experiență în sectorul sănătății și deținătorii de orice grad în domenii de asistență medicală, cum ar fi medicina, asistenta medicala, farmacie, laborator medical, radiologie, nutriție, inginerie biomedicala, etc.

obiective de invatare

Cursul se concentrează asupra sistemelor de sănătate și de planificare strategică în domeniul asistenței medicale. Participanții vor studia principiile de management în cadrul asistenței medicale, managementul financiar de sănătate, asistență medicală de guvernare și de conducere, sistemele de management al calității în cadrul organizațiilor de asistență medicală, precum și managementul resurselor umane în domeniul asistenței medicale. În plus față de marketing în domeniul asistenței medicale, siguranța pacienților și de gestionare a riscurilor, practicile profesionale de evaluare și acreditare a organizațiilor de asistență medicală.

Participarea opțională Online / Învățământ la Distanță

Studenții sunt, de asemenea, se permite să se înscrie la acest curs pe o bază de învățare on-line / distanță.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date