Controlul infecției cu Dip PG

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Diploma noastra postuniversitara de control al infectiilor este o calificare avansata menita sa echipeze asistentele medicale si alti profesionisti din domeniul sanatatii cu o intelegere cuprinzatoare a controlului bolii infectioase si a prevenirii in spital, asistenta sociala si setarile comunitatii. Cursul examinează domenii-cheie, cum ar fi microbiologia, imunologia, sănătatea publică și controlul bolilor transmisibile. Pe lângă învățarea naturii bolii transmisibile și modul de elaborare a strategiilor de supraveghere, control și prevenire, veți obține o înțelegere a principiilor esențiale ale designului cercetării.

De ce să studiezi acest subiect?

Cererea de cursuri de control al infecției a crescut în ultimii ani datorită epidemiilor contagioase și a super-bug-urilor, cum ar fi gripa porcină, SMRA și Ebola, subliniind necesitatea unui control mai eficient al infecțiilor. Fundamentul fundamental al acestui program este că prevenirea este mai bună decât vindecarea și este această mentalitate care, sperăm, va face izbucnirea un lucru din trecut.

Cu bolile infecțioase care domină în mod frecvent titlurile de știri, înțelegerea modului în care apar infecțiile și modul în care acționează și răspândesc diferite microorganisme a devenit o chestiune esențială pentru mulți profesioniști care lucrează în domeniul sănătății și asistenței sociale. Deși acest curs este ideal pentru specialiștii în asistența medicală în domeniul infecțiilor, este de asemenea util și pentru alți practicieni în domeniul sănătății, inclusiv personalul ministerelor de sănătate, departamentele de sănătate, organizațiile de ajutorare și agențiile de combatere a bolilor.

Destinații de carieră

Ca un student PG Dip Infectiune Control online, de obicei, vei lucra ca specialist Nurse Controlling Infecție, ofițer de sănătate pentru mediu sau alt profesionist din domeniul sănătății cu responsabilitatea pentru controlul infecțiilor în rolul tău.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin