Controlul Master bolilor infecțioase

Generalități

Programul de descriere

Controlul Master de Boli Infectioase își propune să pod discipline de epidemiologie, științe de laborator și de sănătate publică și politica de formare și reconversie profesională a studenților care doresc să lucreze direct pe o abordare practică multidisciplinară la controlul bolilor infecțioase, și de a dota studenții cu specialitate abilități care vor facilita o carieră în controlul bolilor infecțioase ca personalul din ministere de sănătate, departamentele de sănătate, agențiile naționale sau internaționale de control al bolilor, organizațiile de ajutor sau universități.

Absolvenții de la acest curs dura până științifice sau poziții de conducere în agenții guvernamentale naționale și internaționale, agențiile de ajutor, sau se alăture proiecte de intervenție sau proiecte de cercetare specifice pentru a imbunatati sanatatea la nivel mondial.

Obiective


La sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: investiga transmiterea infecțiilor endemice și epidemice; selectați metode adecvate de control; proiectarea, implementarea și evaluarea metode de control coordonate; evalua constrângerile de sisteme de livrare de sănătate publice locale; gestiona resursele disponibile în cadrul controlului bolilor infecțioase, și să își concentreze eforturile pe anumite regiuni geografice sau boli specifice.

Curriculum

TERMEN 1


După orientare, elevii participa la un modul de bază care se concentrează pe: (i) ciclul de viață și caracteristicile agenților boli infecțioase în funcție de principalele rute de transmisie; (ii) strategiile de intervenție principale utilizate pentru a combate bolile infecțioase; (iii) exemple de succese, succese parțiale și eșecurile în programe de intervenție împotriva bolilor infecțioase. Acest modul este integrat cu un modul obligatoriu privind statisticile de bază, și fie cu a) module de studiu cu privire la epidemiologie de bază; economie de sănătate, și politica de sănătate, de proces și de putere, sau cu b) module de studiu privind epidemiologie extinse și economie de sanatate sau politica de sănătate, de proces și de putere. O abordare interdisciplinară este subliniată care să țină seama de contextul social, politic și economic în care își desfășoară activitatea sistemelor de sănătate.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module de studiu, câte unul din fiecare slot orar. O selecție tipic este dat aici:

C1:: Asistență medicală de evaluare; Asistenței Medicale Primare în curs de dezvoltare; Vector Prelevarea de probe, identificare și incriminare.

C2: Conflict & Sănătate; Bacteriologie Sanatate Clinical & Publice; Analiza economică pentru Management și politica.


D1: control al bolilor transmisibile în dezvoltate și țările cu venituri medii; Proiectare programelor de control al bolilor în țările în dezvoltare.

D2: Epidemiologie & control al bolilor transmisibile

E1: SIDA; Metode de control; Vector Micologie; Modelare & Dinamica de Boli Infecțioase; Populație și Dezvoltare.

E2: Controlul bolilor cu transmitere sexuală; Epidemiologie și control a malariei; Chimioterapia antimicrobiană; Tropical Environmental Health.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare studiază aspectele legate de un program de intervenție. Dacă este cazul, aceasta poate lua forma unei perioade opțional într-o locație de peste mări în cauză. Cei mai mulți studenți pe acest curs să inițieze proiecte de peste mări. Elevii întreprindere de proiecte de peste mări vor necesita o finanțare suplimentară de până la 1.500 £ pentru a acoperi costurile implicate.

Durata curs


Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri la o universitate recunoscută într-o științele umaniste sau domeniu științific, social, sau o diploma in medicina. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin