Clinice de cercetare ca o alternativă la un maestru în științele sănătății

Clinical Research Fastrack

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Clinice de cercetare ca o alternativă la un maestru în științele sănătății

Clinical Research Fastrack

Cercetarea clinică este un segment înfloritor al asistenței medicale, în care cererea de persoane instruite este ridicată, iar lipsa de coordonatori și asociați de cercetare clinică calificată sporește salariile și sporesc oportunitățile în acest domeniu plin de satisfacții.

Cercetări clinice Fastrack oferă un program intensiv de patru săptămâni de învățământ la bord, care pregătește profesioniștii interesați de științele medicale să lucreze în industria de cercetare clinică în plină expansiune. Programul nostru accelerat permite profesioniștilor să pătrundă rapid în teren fără a petrece 1-2 ani într-un program de masterat. Acest program oferă, de asemenea, studenților oportunități de introducere și de networking pentru a sparge această nișă exclusivă a industriei de asistență medicală. Programul de cercetare clinică Fastrack este conceput pentru a sprijini indivizii să intre în această industrie în creștere, pregătit pentru locuri de muncă, astfel încât să poată profita de numărul imens de oportunități de carieră disponibile. Elevii cu un background și interes în științele sănătății fac mari candidați pentru a lucra în cercetarea clinică.

De ce cercetarea clinică?

Investițiile în biotehnologie, cercetarea în domeniul celulelor stem, imunologia, cercetarea genomică și cercetarea privind vaccinurile au stimulat cererea de cercetători clinici instruiți. Industria de cercetare clinică este un domeniu în plină expansiune de 100 de miliarde de dolari, care crește în ritm rapid și prezintă oportunități ample de avansare rapidă. Cei nou-veniți în domeniu, care sunt pasionați de îngrijirea sănătății și care sunt harnici și personibili, excelează în acest domeniu și se bucură de munca plină de satisfacții, precum și de potențialul de creștere. Lucrul cu pacienții și cu alte profesii de asistență medicală privind tratamentele care pot schimba viața este o carieră foarte plină de satisfacții și în acest domeniu practicienii învață mereu despre și lucrează la noi terapii de vârf. Din cauza lipsei de profesioniști instruiți în acest sector, domeniul are o mulțime de poziții disponibile și oportunități de creștere rapidă a carierei.

Ce este Clinical Research?

Cercetarea clinică este domeniul în care știința și tehnologia răspund sănătății. Înainte de orice terapie nouă, dispozitivul sau medicamentul poate fi prescris de un medic, acesta trebuie mai întâi să fie aprobat de către FDA. Procesul de aprobare FDA este o serie de studii clinice care includ faza 1, faza a doua, faza a treia, faza a treia b și faza patru de cercetare. Studiile clinice sunt efectuate la cabinetele medicilor, site-urilor de cercetare și spitale din întreaga țară și din întreaga lume. Fiecare studiu face parte din efortul comunității noastre științifice de a răspunde la întrebări și de a găsi următorul tratament nou pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților. Studiile clinice sunt efectuate pentru a găsi cure de boli de inimă, diabet, accident vascular cerebral, cancer, boli Alzheimer și alte afecțiuni variind de la răceala comună la tulburări genetice rare.

Industriile

Industria de cercetare clinică cuprinde industria farmaceutică, instituțiile academice și guvernamentale de cercetare, cercetarea dispozitivelor medicale, biotehnologia și alte domenii care testează noi terapii la om. Din cauza lipsei de profesioniști instruiți în acest sector, domeniul are o mulțime de poziții disponibile și oportunități de creștere rapidă a carierei.

Poziții și salarii medii în cercetarea clinică

 • Coordonatorii de Cercetare Clinică (CRC) supraveghează studiile clinice și de obicei fac aproximativ 57.000 de dolari după doi ani de activitate în cadrul afacerii, în conformitate cu salary.com.
 • Asociațiile de cercetare clinică (CRA) monitorizează studiile clinice și de obicei lucrează pentru organizațiile de cercetare contractuale (CROs). De obicei, ei fac aproximativ 95.000 de dolari pe an după doi ani de activitate, iar poziția Senior CRA a fost nominalizată de revista Forbes ca fiind cea mai bună lucrare flexibilă din Marea Britanie din 2016.
 • Specialiștii în domeniul reglementării, managerii de date, asociații de dezvoltare a afacerilor și alte poziții în domeniul cercetării clinice oferă o gamă largă de oportunități în domeniu.

"Încep să lucrez noul meu serviciu luni și sunt foarte încântat! Nu-mi pot imagina cât de dificil ar fi fost să reușesc în acest nou rol fără pregătirea pe care am primit-o în ultimele patru săptămâni și jumătate la programul Clinical Research Fastrack! "

Amy, iulie 2016 Absolvent, acum cercetător clinic la PRA Health Science

Avantajele cercetării clinice Fastrack vs. un Master's Health Science

Cercetarea clinică este un domeniu în care descoperirea științifică corespunde asistenței medicale.

 • Program de scurtă durată de o lună: Programul de cercetare clinică Fastrack Bootcamp Research durează doar patru până la cinci săptămâni în comparație cu un masterat care durează 1-2 ani.
 • Recompensarea carierei: Cercetarea clinică este o carieră în care lucrați la dezvoltarea de tratamente care ar putea îmbunătăți viața a milioane de oameni.
 • Șanse mai mari și mai multe oportunități: oportunitățile de creștere și promovare în domeniul cercetării clinice sunt foarte impresionante. Specialiștii din domeniul cercetării profesionale sunt plătiți cu salarii mari, iar cei care excelează au oportunități uriașe de creștere.
 • Program de lucru excelent: Coordonatorii de cercetare clinică lucrează în mod obișnuit orele "bancherilor", iar colaboratorii de cercetare clinică au un program foarte flexibil și adesea ajung să călătorească în jurul țării. Echilibrul dintre ore și echilibrul dintre viața profesională și viața privată a pozițiilor de cercetare clinică le face foarte de dorit.

"Tocmai am terminat programul Clinic Research Fastrack și sunt atât de entuziasmat pentru că tocmai am aterizat primul meu post de coordonator de cercetare clinică!" Mary, Aprilie 2017 Absolvent, acum specialist în date clinice la Southwestern Medical Center din Dallas, TX

Schiță program de

Pentru a vedea schema completă a programului și pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: http://clinicalresearchfastrack.com

Antrenamentul nostru în patru săptămâni de boot include:

 • 8 zile de formare intensivă în sala de clasă.
 • 70 de ore de cursuri online pentru a întări ceea ce este învățat în clasă.
 • O stagiere de două săptămâni la un loc local al studiului clinic din apropierea orașului dvs. natal (în Statele Unite)
 • Asistență pentru carieră cu firma noastră de recrutare de vârf și cu rețeaua de experți, site-uri de internship și instructori la nivel național.

Program de curs

CONTACTAȚI-NE SĂ GĂSIȚI DESPRE STĂRILE ȘI CURSURILE DE LA TINE!

11 noiembrie 2017 - Scottsdale, AZ

2 decembrie 2017 - Scottsdale, AZ

13 ianuarie 2017 - Dallas, TX

Vă rugăm să contactați departamentul nostru de admitere despre orele viitoare programate.

Aflați mai multe despre oportunitățile din cercetarea clinică și despre modul în care Clinical Research Fastrack îi sprijină pe studenții noștri în găsirea unei cariere plină de satisfacții.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Clinical Research Fastrack
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Dec. 2018
Duration
Durata
1 lună
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,750 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Scottsdale, Arizona
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Dec. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Statele Unite ale Americii - Scottsdale, Arizona
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dec. 2018
Statele Unite ale Americii - Scottsdale, Arizona
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Scottsdale, Arizona
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala