Chirurgie generală (ChM - Învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, este oferit în comun de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și este predat în întregime online. Ambele instituții au combinat bine anterior pentru a oferi un program de masterat premiat pentru a sprijini formarea chirurgicală timpurie și continuă să servească drept un brand puternic în chirurgie.

Veți fi învățați de către tutori cu experiență - toți medicii de conducere din domeniul lor - și veți avea acces la resurse de învățare bine definite și gestionate și materiale educaționale, inclusiv o facilitate de bibliotecă online fără egal.

Cazurile ilustrative vor acoperi abilitățile și procedurile tehnice, precum și cunoștințele de bază și aptitudinile clinice.

Surgery

Învățarea online

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Pe baza Curriculum-ului Intercollegiat de Chirurgie din Marea Britanie, acest program vă permite să selectați module avansate care se potrivesc cu subspecialitatea declarată și vă sprijină studiul spre examenele Fellowship of the Royal College of Surgeons (FRCS).

Anul 1

Modulele obligatorii vor acoperi elementele de bază ale subspecialităților, de exemplu chirurgia de urgență și îngrijirea critică, inclusiv evaluarea și îngrijirea pre- / peri- / operativă a pacientului chirurgical.

Aceste module vor fi predate și evaluate folosind o abordare bazată pe probleme clinice, susținută de o revizuire bazată pe sisteme a materialului de curs.

Anul 2

Modulele academice vor explora metodologia de cercetare și predare, permițând în același timp studenților să dezvolte capacitatea de a analiza dovezile publicate și de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare clinică interactive și scrise. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare academică în anul 2, de exemplu, cercetarea originală sau o revizuire sistematică într-un domeniu relevant de lucru. După finalizarea programului, studenții sunt încurajați să caute publicarea studiului lor într-un jurnal revizuit de colegi.

Elevii sunt susținute pe tot parcursul programului prin discuții asincrone cu e-tutori, care sunt toți medici de conducere în domeniul lor. Elevii au, de asemenea, acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți și jurnale online importante. Un examen scris (MCQ) se desfășoară în al doilea an, după finalizarea modulelor de bază.

Oportunități de carieră

ChM oferă cursuri avansate pentru chirurgii care se pregătesc pentru examenul de bursier intercollegiat și cei care se apropie de consultanță.

Cerințe de intrare

O diplomă medicală (MBChB sau echivalent) recunoscută de Consiliul Medical General. De asemenea, ați trebuit să dobândiți MRCS (sau o piatră de hotar echivalentă cu evaluarea) și să fiți un stagiar avansat în general (Chirurgie (UK ST 5/6 sau echivalent).

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
  • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească doi ani și jumătate la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Universitatea din Edinburgh oferă un număr mic de burse pentru candidații restanți. Acestea sunt foarte competitive.

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin