HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale portocale în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un certificat este un program scurt de studiu care le oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a se califica pentru promovări la locul de muncă sau pentru a-și suplimenta registrul academic existent. Aceste programe pot fi de obicei terminate în mai puțin de un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orange este un oras, California, SUA, a fost reținut ca un oraș în 1871. Orange a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de Plaza oraș ca intregul oras a fost construit în jurul unei piețe. Orasul este acasa, la unii dintre colegii și universități. Datorită mulțime de facilități de recreere mediu al orașului este foarte sănătos pentru învățământul superior.

Certificate în Statele Unite ale portocale în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Certificat în Management Medical Office

American Heritage College
Certificate
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Elevii vor dobândi cunoștințe în toate domeniile necesare pentru managementul biroului medical, inclusiv terminologia, managementul înregistrărilor, problemele etice și multe ...

Citeste mai mult