HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Fairfax în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un certificat este un program educațional oferit la multe colegii și universități și îi poate ajuta pe studenți să obțină mai multe calificări și experiențe în domeniul lor profesional. Multe programe sunt scurte și pot fi de obicei completate în doar un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fairfax, Virginia este cea mai populata din joc gazdă competența de a mai mult de un milion de locuitori, ceea ce reprezintă peste 13% din totalul populației. Orasul este acasa, la numeroase școli publice, care includ o universitate de stat care oferă diplome medicale, printre altele.

Certificate în Statele Unite ale Fairfax în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Autism Spectrum Disorder Certificate

George Mason University Online
Certificate
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Online

Certificatul online de absolvent în tulburarea de spectru autism este oferit de Universitatea George Mason, oferind studii avansate pentru profesori, lideri de școală și alții ...

Citeste mai mult

Certificat de absolvire în domeniul informaticii în domeniul sănătății și al analizei datelor

George Mason University Online
Certificate
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Online Master of Science în informatică în sănătate - CAHIIM-Accredited. Deveniți un viitor lider în domeniul sănătății și aduceți abilități și cunoștințe aprofundate în domen ...

Citeste mai mult