HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Scranton în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Programele de certificat sunt unități educaționale de studiu care îi ajută pe studenți să obțină cunoștințele și experiența necesară sub tutela profesorilor calificați. Unii studenți urmează aceste programe pentru a avea competențele necesare pentru a avansa la locul de muncă.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Scranton Pennsylvania are un simt oraș mic, iar acesta nu este în primul rând un oraș colegiu. Acest oraș mic chiar în afara de Philadelphia este bine cunoscut pentru a fi un paradis de afaceri pentru companii mici.

Certificate în Statele Unite ale Scranton în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Certificat executiv în administrarea sănătății

The University of Scranton Online
Certificate
<
Frecvență redusă
<
10 luni
Engleză
Online

Certificatul executiv în administrarea sănătății oferă un set de instrumente strategice pentru cei care doresc să aibă un impact imediat în domeniile asistenței medicale și al ...

Citeste mai mult

Certificat de informatică în domeniul sănătății

The University of Scranton Online
Certificate
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Certificatul on-line de absolvent în domeniul informaticii în sănătate oferă o cale accelerată către o carieră în administrarea informațiilor privind sănătatea. Conținut din p ...

Citeste mai mult