HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Garden Grove în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un certificat este un program scurt de studiu care le oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a se califica pentru promovări la locul de muncă sau pentru a-și suplimenta registrul academic existent. Aceste programe pot fi de obicei terminate în mai puțin de un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Garden Grove este un oraș fondat în 1874 găsite în statul California. Cunoscut pentru căpșuni sale, orasul are un festival anual de căpșuni, care este un tragator mulțime mare. Districtul școlar se mândrește cu numeroase licee profilate, care pot fi gasite aici.

Certificate în Statele Unite ale Garden Grove în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Certificat în Management Medical Office

American Heritage College
Certificate
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Elevii vor dobândi cunoștințe în toate domeniile necesare pentru managementul biroului medical, inclusiv terminologia, managementul înregistrărilor, problemele etice și multe ...

Citeste mai mult