HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Durham în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un certificat este un program scurt de studiu care le oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a se califica pentru promovări la locul de muncă sau pentru a-și suplimenta registrul academic existent. Aceste programe pot fi de obicei terminate în mai puțin de un an.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Durham este situat în Carolina de Nord și este acasa, la faimosul Universitatea Duke. Orașul a fost întotdeauna înclinat punct de vedere politic de Partidul Democrat, vot pentru președinții democratice din 1869.

Certificate în Statele Unite ale Durham în Statele Unite ale Americii

rezultate găsite Filter

Certificat în Conducerea asistenței medicale

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Normă întreagă
<
12 săptămâni
Engleză
Online

Proiectat pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să conducă într-un mod eficient, acest program îi învață pe lideri să se evalueze pe ei înșiși, să îmbunătăț ...

Citeste mai mult

Certificat în asistență medicală

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Normă întreagă
<
16 săptămâni
Engleză
Online

Acest curs învață și împuternicește asistentele să se evalueze pe ei înșiși, să-i conducă pe alții și să ia decizii dinamice și gânditoare bazate pe un set de abilități dobând ...

Citeste mai mult