Certificat

Compară Certificate în Sănătate de Top 2018

programe de certificat sunt o opțiune excelentă pentru studenții dorință să continue educația lor, în scopul de a obține cariera pe care doresc. Aceste programe sunt mai scurte decât programele de gradul, și au tendința de a se concentra asupra unui aspect al unei discipline. Dupa câștigarea unui certificat, majoritatea studenților alege pentru a merge direct în forța de muncă.

Ce este un certificat de sănătate? Un certificat de sănătate pregătește studenții pentru o carieră în domeniul științelor medicale. Studenții sunt de așteptat în mod obișnuit pentru a lua o multitudine de cursuri de știință, cum ar fi biologie, chimie, nutritie, si anatomie. Cursurile de psihologie si genetica pot fi, de asemenea, necesară în programe mai avansate. Studenții sunt, de obicei, instruiți folosind examene, cursuri și alte sarcini. La sfârșitul studiilor, studenții ar trebui să fie capabil să înțeleagă funcțiile corpului de bază și a bolilor.

Câștigarea unui certificat de sănătate poate oferi elevilor o varietate de beneficii profesionale și personale.După ce a terminat un program, majoritatea studenților raport salarii mai mari și de a obține acces la mai multe oportunități de avansare în carieră.

Costul de achiziție unui certificat variază de la un loc la altul și de la o școală la alta. Durata programului și a competitivității program de impact, de asemenea costuri. Pentru mai multe informații în profunzime financiare, studenții trebuie să contacteze direct școala lor de alegere.

Există o multitudine de opțiuni de carieră la dispoziția studenților de sănătate. Lucrarea majoritate din domeniul asistenței medicale ca educatori, predarea generațiile viitoare de asistente medicale, oameni de știință și cercetători. O minoritate mică alege să rămână într-un mediu academic, efectuarea de experimente și cercetări în scopul de a avansa înțelegerea lor a corpului uman și a proceselor sale. Alți oameni de știință de sănătate a lucra în calitate de consultanți, ajutând agențiile guvernamentale și instituții private cu probleme de sănătate publică.

Dacă doriți să câștige un certificat în acest domeniu, poate doriți să ia în considerare câștiga certificatul on-line. programe online sunt o alternativă excelentă pentru studenții care doresc un mediu de învățare mai netradiționale cu o mai mare flexibilitate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să căutare pentru programul de mai jos și contacta direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Weiterbildung Betriebswirt / -La De îngrijire A Sănătății / Managementul (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 36 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Programul nostru certificat în administrarea afacerilor / -in in Sanatate / Care Management (IUBH) vă permite, în doar trei semestre o educație excelentă și Educația la nivel universitar. Puteți, de asemenea, module electivă specifice industriei vă în zona dvs. subiectul dorit să se specializeze și va fi format ca specialist în cursul de formare în managementul sănătății sau managementul de îngrijire. [+]

Programul nostru certificat în administrarea afacerilor / -in in Sanatate / Care Management (IUBH) vă permite, în doar trei semestre o educație excelentă și Educația la nivel universitar. Puteți, de asemenea, module electivă specifice industriei vă în zona dvs. subiectul dorit să se specializeze și va fi format ca specialist în cursul de formare în managementul sănătății sau managementul de îngrijire.

Cu noi de studiu în doar trei semestre, susținută de vodcast, cursuri video, tutori și tipărite și script-uri de formare digitale - indiferent unde vă aflați direct.

Date despre continuarea administrarii afacerilor / Sanatate inim / Care Management (IUBH) Gradul: Business Administration / -in în Sanatate / Care Management (IUBH) Timpul de instruire: fie 3, 4 sau 6 semestru model de formare: Studierea on - line Limba: Germană Perioada de probă: 4 săptămâni Extensie: gratuit Cerințe: Fără primirea de puncte ECTS: Fără primirea de puncte ECTS: min. 2 ani de formare profesională sau 3 ani de experiență profesională; La primirea puncte ECTS: diplomă (tehnic) de liceu sau completat certificat sau mintea master. curs de 2 ani, cu trei ani de experiență profesională Acreditare: ZFU (No. 286,017th) Formare Start: în orice moment Certificare: Certificat Modelul 2 trepte ... [-]

Cert Pg Sănătate Publică

University of Essex Online
Online Cu jumătate de normă 8 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Marea Britanie (UK) Online Colchester + 1 mai mult

Certificat postuniversitar în domeniul sănătății publice este o calificare avansat conceput pentru a dota profesionistii din domeniul sanatatii ocupat cu o calificare recunoscută de la o universitate din Marea Britanie top în timp ce continuă să lucreze în același timp. [+]

O Studii Postuniversitare Certificat în Sănătate Publică este o calificare avansat conceput pentru a dota profesionistii din domeniul sanatatii ocupat cu o calificare recunoscută de la o universitate din Marea Britanie top în timp ce continuă să lucreze în același timp.

Acest curs vă va oferi o introducere pentru sănătatea publică modernă. Veți explora problemele contemporane cu care se confruntă sănătatea populației, a dezvolta abilități în evaluarea nevoilor de sănătate și stabilirea priorităților și de a înțelege teoria și dovezile de promovare a sanatatii publice.

De ce studia acest subiect?

Cunoștințele și abilitățile va dezvolta va ajuta la extinderea sferei de influență într-un rol de curent de sanatate sau oferă o bază pentru a explora oportunități de angajare într-un cadru de sănătate publică. Dacă treci Certificat postuniversitar în domeniul sănătății publice cu succes, și simt încrezător pentru a continua cu studiile, vă vom oferi posibilitatea de a se înscrie pe module suplimentare pentru a finaliza Diploma de Studii Postuniversitare în Sănătate Publică sau pe deplin Maestru de program de sănătate publică.... [-]


Graduate Certificate in Ageing

The University of Melbourne - Online
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 12 luni January 2018 Australia Australia Online + 1 mai mult

[+]

Îmbătrânirea este cel mai mare numitor comun, dar cunoștințele noastre despre acesta sunt încă foarte limitate. Pe măsură ce populațiile din întreaga lume îmbătrânesc, trebuie să înțelegem implicațiile economice, sociale și politice ale îmbătrânirii.

Acesta este primul curs de acest fel care reunește cadre universitare din mai multe discipline, inclusiv sănătatea publică, medicina, arhitectura și design, inginerie, afaceri și economie, guvern și arte. Academicienii colaborează cu experți din Australia și din întreaga lume.

Prin completarea cu succes a acestui curs s-ar putea să fiți eligibili pentru creditul spre Diploma de Absolvent în Îmbătrânire sau Master of Aging.... [-]


Certificat De Studii Postuniversitare în Algology

Vrije Universiteit Brussel
Campus Cu normă întreagă 2 anii November 2018 Belgia Bruxelles

Interuniversitar Certificat / Studii postuniversitare în Algology este conceput pentru a preda cunoștințe avansate și multidisciplinare și abilități de gestionare a durerii la medici în spitale, centre de durere si in practica privata. Denumirea calificare suplimentară poate fi atins de către medici calificați în timpul sau după specializarea lor. [+]

PROGRAM DESCRIERE

"Certificatul de Interuniversitar / studii postuniversitare în algology" este o inițiativă comună a Vrije Universiteit Bruxelles, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, Universite Catholique de Louvain, Universite de Liege, Universite Libre de Bruxelles și KU Leuven. Este un curs de 2 ani (40 credite ECTS) și este formată din 5 unități de curs:

Studii Avansate în partea algology 1 Studii avansate în algology partea 2 Stagiu clinic 1 într-un centru de durere recunoscute Stagiu clinic 2 într-un centru de durere recunoscute Capita Selecta Interuniversitar Certificat / Studii postuniversitare în Algology este conceput pentru a preda cunoștințe avansate și multidisciplinare și abilități de gestionare a durerii la medici în spitale, centre de durere si in practica privata. Denumirea calificare suplimentară poate fi atins de către medici calificați în timpul sau după specializarea lor. În timpul acestei educație postuniversitară medic câștigă în necesare cunoștințe științifice, aptitudinile și atitudinile pentru a oferi o patientcare excelent la pacientii cu durere-probleme complexe. Studentul dobândește o înțelegere profundă în forme complexe de acute, subacute si durere cronica. Studentul trebuie să dezvolte abilitățile de comunicare, sociale, tehnice și manuale suplimentare pentru a evalua pacienți la nivel multidisciplinară și să funcționeze într-o echipă multidisciplinară. În plus, studentul trebuie să fie capabil să aplice propria sa expertiză specifică de învățământ specializat anterior într-un plan de tratament multimodal. Conținutul învățământului este organizată pe baza CanMEDS competență-domeniul: medic, om de știință, comunicator. ... [-]

Certificat în Tomografie Computerizată (online)

Southwest University at El Paso
Online Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Statele Unite ale Americii El Paso

Acest program este conceput pentru a pregăti tehnologia radiologică înregistrată (RT) în cadrul unui domeniu de radiologie pentru a avansa în carieră și a fi competent să participe la o modalitate diferită în cadrul profesiei. Acest certificat va servi ca avansare de specialitate în radiologie de la un grad asociat în radiologie la o certificare în tomografie computerizată. Programul accentul include materiale de curs specializat în modalitatea de tomografie computerizată, cum ar fi: Anatomia CT Secțională, Procedurile CT, Fizica CT și Instrumente CT. [+]

Acest program este conceput pentru a pregăti tehnologia radiologică înregistrată (RT) în cadrul unui domeniu de radiologie pentru a avansa în carieră și a fi competent să participe la o modalitate diferită în cadrul profesiei. Acest certificat va servi ca avansare de specialitate în radiologie de la un grad asociat în radiologie la o certificare în tomografie computerizată.

Admitere Cerințe:

O diplomă de liceu sau echivalența sa este necesară pentru admiterea în program; Interviu de succes cu un consilier de admisie; și

[-]

Certificat în Terapia Ocupațională - Concentrații în Studiile Profesionale Avansate Pentru Terapeuții Ocupaționali și Reabilitarea Mâinilor și A Extremelor Extreme

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2018 Statele Unite ale Americii Medford

Certificatul de Terapie Ocupațională este deschis persoanelor fizice cu diplomă de licență, masterat sau doctorat în terapia ocupațională și oferă două concentrații: Studii Profesionale Profesionale și Reabilitare Mână și Extremitate Superioară. Concentrarea în Advanced Professional Study este de interes special pentru terapeuții ocupaționali interesați de extinderea carierelor, educatorilor de teren, administratorilor, specialiștilor și supraveghetorilor clinici, precum și profesioniștilor îndelungați care doresc să își consolideze experiența. Concentrația în reabilitarea mâinilor și extremităților extreme este destinată practicării terapeuților ocupaționali care ar dori să utilizeze cursuri pentru a dobândi cunoștințe în specialitatea terapiei ocupaționale a terapiei mâinii și extremităților superioare. [+]

Certificatul de Terapie Ocupațională este deschis persoanelor fizice cu diplomă de licență, masterat sau doctorat în terapia ocupațională și oferă două concentrații: Studii Profesionale Profesionale și Reabilitare Mână și Extremitate Superioară. Concentrarea în Advanced Professional Study este de interes special pentru terapeuții ocupaționali interesați de extinderea carierelor, educatorilor de teren, administratorilor, specialiștilor și supraveghetorilor clinici, precum și profesioniștilor îndelungați care doresc să își consolideze experiența. Concentrația în reabilitarea mâinilor și extremităților extreme este destinată practicării terapeuților ocupaționali care ar dori să utilizeze cursuri pentru a dobândi cunoștințe în specialitatea terapiei ocupaționale a terapiei mâinii și extremităților superioare.... [-]


Certificat în Analiza Comportamentului Aplicată (aba)

Michigan School of Professional Psychology
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Statele Unite ale Americii Farmington Hills + 1 mai mult

Certificatul de analiză a comportamentului aplicat (ABA) oferă studenților pregătirea pentru a deveni un analist de comportament certificat de consiliu (BCBA). [+]

.

[-]

PGCert în Simularea Asistenței Medicale Multidisciplinare

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă October 2018 Regatul Unit Birmingham

Potrivit pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii, cu un interes sau o implicare în furnizarea de formare și educație, principalele obiective ale acestui program sunt de a vă oferi o înțelegere a principiilor învățării pentru adulți și de modul în care acestea pot fi aplicate la o formare de simulare multidisciplinare de îngrijire a sănătății [+]

Potrivit pentru toti profesionistii din domeniul sanatatii, cu un interes sau o implicare în furnizarea de formare și educație, principalele obiective ale acestui program sunt de a vă oferi:

o înțelegere a principiilor învățării pentru adulți și de modul în care acestea pot fi aplicate la o formare de simulare multidisciplinare de îngrijire a sănătății o înțelegere a evoluției, varietatea și importanța factorilor umani în practica medicală prin organizarea de o calificare în limba engleză la nivelul corect prin luarea și finalizarea cu succes unul dintre cursurile noastre de limba engleză pentru studenții internaționali Engleză la IELTS 7.0 (cu un minim de 6,5 în fiecare component). [-]

Certificat De Aptitudini în Domeniul Tehnologiei De Incendiu

College of Marin
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Kentfield Novato

Aceste cursuri oferă educație profesională și formare pentru bărbați și femei care doresc să urmeze cursuri în domeniul tehnologiei de incendiu. [+]

Aceste cursuri oferă educație profesională și formare pentru bărbați și femei care doresc să urmeze cursuri în domeniul tehnologiei de incendiu.

Certificate de competențe Certificatele de competențe sunt o recunoaștere a faptului că studentul a atins un anumit set de competențe în cadrul unui program de muncă. Certificatele de competențe pot face parte dintr-o "scară" de competențe, începând cu abilități de intrare de locuri de muncă și care să conducă la un certificat complet al programului de realizare sau poate constitui un set de aptitudini, care permite un student pentru a face upgrade sau să avanseze într-o carieră existentă.

Certificatele de competențe necesită mai puțin de 18 unități și sunt mai scurte în durată decât certificatul de realizare.... [-]


Certificarea în Terapia De Masaj

National University of Health Sciences
Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Statele Unite ale Americii Lombard Saint Petersburg + 1 mai mult

Programele de terapie de masaj de la Universitatea Națională oferă instruire temeinică în fiecare domeniu necesar pentru a practica cu succes un terapeut de masaj profesionist. Curriculum-ul nostru distinctiv vă oferă o bază solidă în domeniul anatomiei și fiziologiei, include studiul teoriei și istoriei masajului și oferă o vastă pregătire în domeniul masajului clinic, precum și a practicilor de afaceri și a eticii. Veți fi pregătiți pentru o muncă imediată în orice instituție de îngrijire a sănătății sau pentru o activitate independentă. [+]

Prezentare generală a programului

Programele de terapie de masaj de la Universitatea Națională oferă instruire temeinică în fiecare domeniu necesar pentru a practica cu succes un terapeut de masaj profesionist. Curriculum-ul nostru distinctiv vă oferă o bază solidă în domeniul anatomiei și fiziologiei, include studiul teoriei și istoriei masajului și oferă o vastă pregătire în domeniul masajului clinic, precum și a practicilor de afaceri și a eticii. Veți fi pregătiți pentru o muncă imediată în orice instituție de îngrijire a sănătății sau pentru o activitate independentă.

Curriculum

Puteți obține certificarea dvs. în terapia de masaj în 3 trimestre sau doar un an de cursuri convenabile de seară. Sau, dacă ați câștigat cerințele de educație generală la o diplomă de doi ani la un alt colegiu, puteți câștiga un asociat de diplomă științifică aplicată în terapia de masaj prin finalizarea programului nostru.... [-]


Certificat în Domeniul Sănătății și Al Asistenței Sociale 2

Alpha Gateway College
Campus Cu normă întreagă 6 luni January 2018 Regatul Unit Londra

Această calificare dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare atunci când lucrează cu adulții în medii de sănătate și asistență socială. Acesta acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv sprijinirea persoanelor cu îngrijire fizică și emoțională, nevoi de viață zilnică și proceduri de asistență medicală. [+]

Certificate 2018. Ce acoperă calificarea? Această calificare dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare atunci când lucrează cu adulții în medii de sănătate și asistență socială. Acesta acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv sprijinirea persoanelor cu îngrijire fizică și emoțională, nevoi de viață zilnică și proceduri de asistență medicală. Are trei căi: Generic Health and Social Care Demenţă Dificultăți de învățare Este, de asemenea, un must-have pentru toți cei care se ocupă de Nivelul 2 Sănătate și asistență socială ucenicie. Cine este potrivit pentru? Toți cei care doresc să lucreze sau care lucrează într-un rol supravegheat cu adulții în sănătate și îngrijire socială. Care sunt condițiile de intrare? Ar trebui să aveți cel puțin 16 ani și să fiți angajat. ... [-]

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
Online Cu normă întreagă 1 - 3 anii September 2018 Irlanda Dublin

Cursul nostru radioterapie postuniversitar are ca scop on-line pentru a dezvolta cunoștințe și competențe în avansate de management radioterapie a pacienților cu cancer și pentru a vă permite să evalueze în mod critic și de a participa la cercetare in acest domeniu. [+]

[-]

Certificate IV in Ageing Support

BCA National Training Group
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 4 semestre January 2018 Australia Darwin

[+]

.

Termeni: 4

Programul de mentorat

Pentru mai multe informații, descărcați ghidul complet al cursului sau contactați-ne.

Intrări internaționale

Fiecare aport marchează începutul unui nou termen. Un termen este de 10 săptămâni de studiu, urmat de o pauză de 2 săptămâni între termeni, cu o pauză suplimentară de 4 săptămâni în perioada de sărbătoare de Crăciun și de Anul Nou.

[-]

Certificat Absolvent în Tehnologia Informației în Domeniul Sănătății (lovit)

Kennesaw State University
Campus sau Online Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Kennesaw Marietta

[+]

Certificat Licențiat în Tehnologia Informației în Sănătate Toate cursurile din Certificatul de tehnologie a informației în domeniul sănătății sunt oferite atât față în față, cât și online. Cerinte program Absolvent Aplicație online - Există un nerambursabil $ 60 taxa de cerere. Transcrieri - transcrieri oficiale de la fiecare colegiu și / sau universitate la care ați participat. Trebuie să fie într-un plic sigilat de la instituție sau să fie transmis electronic direct de la instituție. Reluare - (poate fi încărcat în aplicația on - line) [-]

îngrijire în Vârstă

Imagine Education Australia
Campus January 2018 Australia Gold Coast

Imagine Facultatea de Servicii Comunitare oferă cursuri de formare în Certificatele III și IV în îngrijirea vârstnicilor și îngrijirea la domiciliu și în comunitate. [+]

Imaginați-vă o carieră în serviciile comunității

Imagine Facultatea de Servicii Comunitare oferă cursuri de formare în Certificatele III și IV în îngrijirea vârstnicilor și îngrijirea la domiciliu și în comunitate. Ca parte a cursului, elevii vor beneficia de experiență practică în instituțiile de îngrijire. Imaginați Facultatea de Servicii Comunitare este dedicată cercetării și dezvoltării profesionale, care este transmisă prin programele noastre educaționale. Cursurile noastre de servicii comunitare includ:

Certificat III în sprijin individual (Îmbătrânire) Certificatul III în sprijinul individual (acasă și comunitar) Certificat IV în sprijinul îmbătrânirii Certificat IV în sprijinul îmbătrânirii (upgrade) [-]