Filter
Certificate
Europa Tip de studiu: Online Ritm: Tot

Certificate în Nutriție Online de Top 2019 Europa

Un certificat este un program educațional oferit la multe colegii și universități și îi poate ajuta pe studenți să obțină mai multe calificări și experiențe în domeniul lor profesional. Multe programe sunt scurte și pot fi de obicei completate în doar un an.

Nutriția este ramura științei care se ocupă de nutrienții necesari pentru creșterea umană adecvată. Elevii care studiază nutriția pot deveni dieteticieni sau nutriționiști la instituții medicale sau în cercetare, jurnalism sau educație.

De învățare on-line, sau e-learning este procesul de a învăța folosind diferite tipuri de mass-media, care oferă text, audio, imagini, animație, și video streaming. Ea există mai multe procese de e-learning pentru a difuza cunoștințele și să învețe fără frontiere.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Certificat Online în Nutriție Europa

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Nutriție, Europa, Online

E-Learning University of Athens

Acest curs online se concentrează asupra prevenirii bolilor cardiovasculare prin hrănirea adecvată și schimbările care trebuie făcute în dietă pe baza problemelor cardiov ... [+]

Acest curs online se concentrează asupra prevenirii bolilor cardiovasculare prin alimentația adecvată și a modificărilor care trebuie făcute în dietă pe baza problemelor cardiovasculare și a factorilor de risc pentru ei (de exemplu, hipertensiune arterială, lipide sanguine crescute, zahăr din sânge etc.). Se bazează pe expertiza Universității din Atena pe teme de sănătate și funcționează cu succes în ultimii ani, în limba greacă, având până acum mulți absolvenți.

În acest context, cursul prezintă principiile de bază ale științei nutriționale (importanța vitaminelor, mineralelor și apei, factorii care determină necesarul de energie), recomandări pentru o dietă echilibrată și caracteristicile dietei mediteraneene. În plus, prezintă terapia nutrițională medicală, posibile interacțiuni medicament-nutrienți, schimbările în dieta pe motiv de probleme cardiovasculare și factori de risc. În același timp, descrie ateroscleroza și clarifică rolul nutriției în acest proces.... [-]

Grecia Athens
Contactează şcoala
Engleză
24 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză