Cele Mai Bune Certificate în Neurologie 2020

Un certificat este disponibil la licență, postuniversitare, și la nivel profesional. Acesta oferă cunoștințe și formare de specialitate într-un anumit domeniu și, adesea, durează între șase luni și doi ani pentru a finaliza. Ce este un certificat in Neuroscience? Neurostiinta este un domeniu care lucreaza pentru a înțelege creierul, mintea și comportamentul. Elevii din acest prog… Citeste mai mult

Un certificat este disponibil la licență, postuniversitare, și la nivel profesional. Acesta oferă cunoștințe și formare de specialitate într-un anumit domeniu și, adesea, durează între șase luni și doi ani pentru a finaliza.

Ce este un certificat in Neuroscience? Neurostiinta este un domeniu care lucreaza pentru a înțelege creierul, mintea și comportamentul. Elevii din acest program de studiu diferite domenii de biologie, chimie, psihologie, fizica, filozofie, si stiinta calculatoarelor. Fiecare program este diferit, dar multe dintre ele sublinia principii psihologice și naturale de știință, comunicare eficientă, și perspective teoretice. Studenții învață adesea dintr-o varietate de platforme, inclusiv prelegere la clasă, de cercetare și lucrări de laborator. În funcție de nivelul de certificat, studenții pot fi gata să înceapă o carieră sau pentru a trece la următorul nivel de educație.

Studenții care urmăresc acest beneficiu certificat în sensul că acestea ar putea avea un potențial câștig mai mare decât cei care nu au finalizat un program. De asemenea, ei au adesea o șansă mai bună de la găsirea unui loc de muncă sau pentru a obține în școală absolvent alegerea lor.

Cerințele de financiare implicate cu câștigarea unui certificat de neuroștiințe va varia în funcție de factori, cum ar fi localizarea internațională a școlii și durata programului. Cum se poate contacta direct școlile este cel mai bun mod de a afla taxele de școlarizare și specifice.

Persoanele cu un grad de neuroștiințe au o serie de domenii diferite de carieră pe care le pot încheia. Locuri de muncă pot include pe cei în educație, cercetare și vânzări. Domeniile în care elevii pot alege să lucreze includ sănătatea publică, medicină, farmacie, comportamentul animalelor, biofizică, științe cognitive, psihologia clinică, dezvoltarea creierului, terapie fizica, oftalmologie, și inteligență artificială.Un certificat poate pregăti, de asemenea, neuroștiințelor studenții să continue pe la scoala medicala sau absolvent de școală, care ar putea să le facă eligibile pentru posturi de nivel superior.

Găsi școala perfectă acum. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
edX
Cambridge, Statele Unite ale Americii

Această introducere în neuroștiință acoperă totul, de la funcția neuronilor individuali la structura creierului.

Această introducere în neuroștiință acoperă totul, de la funcția neuronilor individuali la structura creierului. -
Certificate
La zi
Part time
12 săptămâni
Engleză
Sept 2020
Online