HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie 2020/2021

Un certificat este un program scurt de studiu care le oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a se califica pentru promovări la locul de muncă sau pentru a-și suplimenta registrul academic existent. Aceste programe pot fi de obicei terminate în mai puțin de un an.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Scoția este la nord de Marea Britanie și are peste 790 de insule. Capitala este Edinburgh, una dintre cele mai mari centre financiare. Sistemul de învățământ a fost întotdeauna diferit de restul din Marea Britanie. Scotia are 15 de universități, dintre care unele sunt mai vechi din lume.

Certificate în Statele Unite ale Edinburgh în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

Analiza medicală a imaginii aplicate (PgCert, PgProfDev - învățare online)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Certificate
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online

Acest program își propune să disemineze cunoștințele, abilitățile și înțelegerea în analiza imaginii medicale, permițând o analiză eficientă și eficientă a imaginii medicale, ...

Citeste mai mult

Principiile și aplicațiile PET-MR (PgCert, PgProfDev - Învățare online)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Certificate
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online

Radiografia cu emisie de pozitroni (MR) și rezonanța magnetică combinată (MR) este o tehnologie de imagistică care permite colectarea informației privind funcția metabolică, f ...

Citeste mai mult