HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie 2020/2021

Programele de certificat sunt unități educaționale de studiu care îi ajută pe studenți să obțină cunoștințele și experiența necesară sub tutela profesorilor calificați. Unii studenți urmează aceste programe pentru a avea competențele necesare pentru a avansa la locul de muncă.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Birmingham este acasa, la sase universitati, cel mai mare colegiu de formare continuă în Marea Britanie, trei școli de afaceri și trei colegii de educație religioasă. Nu e de mirare că este al doilea oras britanic cel mai populat, altele decât Londra.

Certificate în Statele Unite ale Birmingham în Marea Britanie

rezultate găsite Filter

PGCert în simularea multidisciplinară a asistenței medicale

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Certificate
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest program este conceput pentru a oferi educatorilor din domeniul sănătății și altor formatori profesioniști din domeniul sănătății cunoștințele și abilitățile pentru proie ...

Citeste mai mult