Filter
Certificate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune 2 Certificate în Fizioterapie 2019/2020

Certificatele sunt disponibile la licență, absolvent, și nivelurile profesionale. De multe ori a lua șase luni la doi ani pentru a finaliza, un certificat de calificare poate adăuga suplimentare sau a ajuta elevii să facă trecerea de la un domeniu de studiu la altul.

Ce este un certificat in fizioterapie? Acest program vă ajută tren cei care ar dori sa devina terapeuti fizice. Elevii dobândi abilități și cunoștințe despre corpul uman si cum functioneaza. Pentru că o mulțime de munca lor se învârte în jurul reabilitare, elevii vor învăța despre pierdere de circulație, care este cauza bolii, accidente, sau de vârstă. Studii pot, de asemenea, gravitează în jurul sportivi și leziuni comune. Fiecare program va varia, dar acest curs pot include atât de învățare sală de clasă și de formare hands-on.

Elevii care iau acest curs beneficia în care acestea sunt mai bine pregătite pentru a intra într-o carieră de terapie fizica, care este o alegere populara pentru cei care doresc să ajute pe alții într-un mediu de asistenta medicala.Un certificat stabilește adesea temelia pentru o educație mai avansată.

Costurile asociate cu câștigarea unui certificat de fizioterapie poate varia destul de un pic de la un loc la altul. Școlarizare și taxele sunt determinate în mare măsură de locația școlii și durata programului. Elevii pot apela școala direct pentru a afla mai multe despre cerințele financiare.

Ca un terapeut fizic, există mai multe opțiuni de carieră pe care le puteți alege de la. Angajatorii pot include clinici medicale, spitale, chiropracticieni, săli de sport, clinici de terapie fizica, si alte facilitati de asistenta medicala. Unii absolvenți care au o educație de afaceri poate alege, de asemenea pentru a deschide propria lor practică. Persoanele fizice pot alege să lucreze într-o specialitate, cum ar fi o interventie chirurgicala de recuperare, reabilitare sport, dureri cronice, sau de recuperare accident.

Găsirea unei școli fizioterapie este ușor și rapid atunci când utilizați baza de date online.Începând de acum, caută pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Fizioterapie

CSM Academy International

Acest curs își propune să ofere persoanelor care lucrează sau care doresc să intre în mediul comunitar și al serviciilor sociale abilitățile și cunoștințele necesare pent ... [+]

Acest curs își propune să ofere persoanelor care lucrează sau care doresc să intre în mediul comunitar și al serviciilor sociale abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și îndeplini în mod eficient îndatoririle în domeniul dezvoltării comunitare, al serviciilor pentru persoanele cu handicap, al serviciilor senior și al serviciilor de terapie.

Este, de asemenea, potrivit pentru orice profesionist care dorește să dobândească competențe și cunoștințe din oricare dintre cele 12 unități de competență (module) oferite în curs. Un certificat WSQ, cunoscut sub numele de Declarația de performanță, va fi oferit pentru fiecare modul finalizat cu succes.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Certificatul de Terapie Ocupațională este deschis persoanelor fizice cu diplomă de licență, masterat sau doctorat în terapia ocupațională și oferă două concentrații: Stud ... [+]

Certificatul de Terapie Ocupațională este deschis persoanelor fizice cu diplomă de licență, masterat sau doctorat în terapia ocupațională și oferă două concentrații: Studii Profesionale Profesionale și Reabilitare Mână și Extremitate Superioară. Concentrarea în Advanced Professional Study este de interes special pentru terapeuții ocupaționali interesați de extinderea carierelor, educatorilor de teren, administratorilor, specialiștilor și supraveghetorilor clinici, precum și profesioniștilor îndelungați care doresc să își consolideze experiența. Concentrația în reabilitarea mâinilor și extremităților extreme este destinată practicării terapeuților ocupaționali care ar dori să utilizeze cursuri pentru a dobândi cunoștințe în specialitatea terapiei ocupaționale a terapiei mâinii și extremităților superioare.... [-]

Statele Unite ale Americii Medford
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză