HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Certificate în Brazilia 2020/2021

Programele de certificat sunt unități educaționale de studiu care îi ajută pe studenți să obțină cunoștințele și experiența necesară sub tutela profesorilor calificați. Unii studenți urmează aceste programe pentru a avea competențele necesare pentru a avansa la locul de muncă.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Certificate în Brazilia

rezultate găsite Filter

Diplomă de infirmieră

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)
Certificate
<
Normă întreagă
<
4 ani
Portuguese (Brazil)
Campus

Nursing de licență curs, Facultatea de Științe Medicale din Santa Casa de São Paulo a inceput activitatea didactice și pedagogice pe 26 martie., 2001

Citeste mai mult