Filter
Certificate
Brazilia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Certificate în Brazilia 2019/2020

Un certificat este un program scurt de studiu care le oferă studenților educația și pregătirea de care au nevoie pentru a se califica pentru promovări la locul de muncă sau pentru a-și suplimenta registrul academic existent. Aceste programe pot fi de obicei terminate în mai puțin de un an.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Certificate în Brazilia

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Nursing de licență curs, Facultatea de Științe Medicale din Santa Casa de São Paulo a inceput activitatea didactice și pedagogice pe 26 martie., 2001 ... [+]

De-a lungul

Nursing de licență curs, Facultatea de Științe Medicale din Santa Casa de São Paulo a inceput activitatea didactice și pedagogice pe 26 martie., 2001 Fundațiile curs de asistenta medicala sunt fundamentate de ființe umane, cu accent pe ingrijire, wellness, prevenirea și promovarea sănătății în diferite domenii.

Cursul are o structură pedagogică în conformitate cu transformări științifice și sociale actuale, pentru formarea de profesioniști competenți să lucreze în piața actuală de locuri de muncă și a face față provocărilor legate de sănătatea publică. De la început, studentul trece printr-o experiență practică intensă în complexul spitalicesc a Frăției de Santa Casa de Misericordia de Sao Paulo, care oferă pe deplin capabili să acționeze și dezvoltarea abilităților necesare de exercitare a profesiei mod etic și uman.... [-]

Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză