Filter
Certificate
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Cele Mai Bune 2 Certificate în Acupuncture 2019

Un certificat este o acreditare profesional care va diferentiaza de altii in domeniul tau de evidențierea o abilitate specială sau zonă de cunoaștere. Prin obtinerea unui certificare, va fi capabil de a deschide ușile pentru cariera ta ca ar putea să nu fie în măsură de a face altfel.

Ce este un Certificat in Acupunctura? O certificare în acupunctura vă oferă cunoștințe fundamentale și abilitățile necesare pentru a avea o înțelegere în profunzime a acestui modalitate tradițională de vindecare chineză. În cadrul cursurilor dumneavoastră, s-ar putea afla anatomie și fiziologie, kinetoterapie, diagnosticarea și tratamentul, teoria medical chinez, și teoria de bază oriental și filosofie.

Printre multe beneficii de o certificare acupunctura sunt abilitățile de comunicare, capacitățile clinice, precum si elemente de istorie și cultură, care vă va înțelege ca un produs al antrenamentului. Elevii din aceste programe vin de obicei departe cu o înțelegere dobandita de subiect lor.

Deși costurile de certificare acupunctura varia foarte mult de la program la program, nu este sigur de a fi o selectie in cadrul bugetului care apeleaza la tine. Consultati consilierii de ajutor financiar de la școală dvs. de a alege pentru a discuta opțiunile.

Cu o certificare de acest fel, vei avea ceea ce aveți nevoie să introduceți o cariera in medicina chineza, acupunctura si educatie cercetare, studii de alternative de vindecare, și asistența socială sau clinică în sectorul oriental. Locuri de munca in caroserie, masaj, si alte ramuri ale medicinei naturale sunt de asemenea populare pentru cei care sunt instruiți în acupunctura. Alternativ, unii oameni aleg să continue cu pregătirea lor acupunctura dincolo de nivelul certificatului de bază, se întâmplă pentru a primi un grad de patru ani ca un acupuncturist și a devenit un medic licențiat.

Check out paginile noastre școlare pentru a găsi programul de certificat acupunctura, care este potrivit pentru tine.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Results in Acupuncture

John Academy

Te simți dureros sau cineva care știi că suferă de dureri de corp? Aveți o toleranță scăzută la durere sau cineva pe care îl cunoașteți, dar are nevoie de durerea corpulu ... [+]

Certificate în Acupuncture. Pentru cine e cursul?Profesioniști care lucrează, oferind o ușurare a durerii, cum ar fi masajul și acupunctura.Persoanele care au un interes în gestionarea durerii prin acupunctură.Cerință de intrare:Acest curs este disponibil tuturor elevilor, din toate mediile academice.O bună înțelegere a limbii engleze, a matematicii și a TIC sunt necesare pentru a participa la acest curs.Evaluare:La sfârșitul cursului, vi se va solicita să participați la un test online cu răspunsuri multiple. Testul dvs. va fi evaluat automat și imediat, astfel încât să știți instantaneu dacă ați reușit.Înainte de ședința pentru examenul final, veți avea ocazia să vă testați cunoștințele cu un examen machet.Certificare:După ce ați trecut cu succes testul, veți putea obține un certificat de realizare acreditat. Cu toate acestea, puteți obține un certificat de absolvire a cursului, după absolvirea cursului, fără să fiți înscris pentru test. Certificatele pot fi obținute fie în format tipărit, la costul de 39 £, fie în format PDF, la un cost de 24 de lire sterline.De ce să ne alegeți?Affordable, angajareaTutorial videoclipuri / materiale de la industria de experți de lider;Studiu într-o platformă de învățare on-line prietenoasă și prietenoasă;Sisteme de examinare eficiente pentru evaluarea și rezultatul instant;Regatul UnitAccesați conținutul cursului de pe mobil, tabletă sau desktop de oriunde;Beneficiul aplicării cardului NUS Extra Discount;Suport 24/7 pentru studenți prin e-mail.Carieră:... [-]
Regatul Unit London
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Scopul certificatului de filosofie a medicinei chineze este de a introduce conceptele și filozofiile medicinei tradiționale chineze. Acest program de certificare este alc ... [+]

Scop

Scopul Certificatului de Filosofie a Medicinii Chineze este de a introduce conceptele și filozofiile medicinei tradiționale chineze.

Prezentare generală a programului

Acest program de certificare este unul dintre cele mai populare programe scurte ale instituției. Este alcătuită din cursuri în teoria și filozofia acupuncturii. Programul este complet on-line și în ritm propriu, iar cursurile sunt personalizate pentru a vă maximiza capacitatea de învățare. La sfârșitul celor patru luni, persoanele care completează 100% din toate cursurile vor primi un certificat.

[-]
Statele Unite ale Americii Houston
September 2019
La zi
Part time
1 - 4 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză