Certificate în Medicină

Există mai multe certificate în Medicină oferite la un număr mare de școli medicale și universități din întreaga lume. Certificatele servesc o multitudine de scopuri pentru diferite tipuri de studenți: uneori aceștia doresc să reducă decalajul între diferite faze ale studiului academic, sau să obțină calificări și competențe profesionale suplimentare. Există certificate în medicină într-o varietate largă de subiecte precum în Asistență Medicală, Farmacie, Stomatologie, Medicină, Biochimie, Medicină Alternativă, Radiologie, Primul Ajutor și multe altele. Varietatea de certificate diferite poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe căutarea acum aruncând o privire la cele mai populare certificate în medicină enumerate mai jos.

Certificate în Asistență Medicală adăugate recent

University of Lethbridge

Certificat Licențiat în Managementul Serviciilor de Sănătate

Ianuarie 17, 2019
Certificatul de Licențiat în Managementul Serviciilor de Sănătate (GCHSM) este oferit în comun de către Școala de Afaceri Dhillon și Facultatea de Științe ale Sănătății. Acest certificat este conceput în primul rând pentru persoanele cu diplomă de licență în domeniul sănătății sau management, care lucrează cu normă întreagă și care doresc să se implic… [+]e (sau au fost recent promovate) într-un rol de conducere. [-]

Touro Graduate School of Business

Certificat avansat în Managementul asistenței medicale

Ianuarie 7, 2019
Certificatul nostru avansat în managementul asistenței medicale acoperă tendințele și problemele de management al sănătății, etica, managementul financiar și informatica.

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Certificat de filozofie medicală chineză

Ianuarie 18, 2019
Scopul certificatului de filosofie a medicinei chineze este de a introduce conceptele și filozofiile medicinei tradiționale chineze. Acest program de certificare este alcătuit din cinci module din teoria și filozofia acupuncturii.

Universități în România

Schimbă locația