Certificate în Medicină

Există mai multe certificate în Medicină oferite la un număr mare de școli medicale și universități din întreaga lume. Certificatele servesc o multitudine de scopuri pentru diferite tipuri de studenți: uneori aceștia doresc să reducă decalajul între diferite faze ale studiului academic, sau să obțină calificări și competențe profesionale suplimentare. Există certificate în medicină într-o varietate largă de subiecte precum în Asistență Medicală, Farmacie, Stomatologie, Medicină, Biochimie, Medicină Alternativă, Radiologie, Primul Ajutor și multe altele. Varietatea de certificate diferite poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe căutarea acum aruncând o privire la cele mai populare certificate în medicină enumerate mai jos.

Certificate în Asistență Medicală adăugate recent

CSM Academy International

Certificat în servicii de terapie (până la 95% finanțare de către WDA) în limba engleză

Septembrie 12, 2018
Acest curs își propune să ofere persoanelor care lucrează sau care doresc să intre în mediul comunitar și al serviciilor sociale abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și îndeplini în mod eficient îndatoririle în domeniul dezvoltării comunitare, al serviciilor pentru persoanele cu handicap, al serviciilor senior și al serviciilor de terapie.… [+] [-]

University of Southern California Gould School of Law

Certificat de conformitate pentru sănătate online

August 1, 2018
USC on-line certificat de sănătate de conformitate este pentru absolvenți de JD interne și studenți internaționali care încearcă să se concentreze asupra conformității pentru instituțiile de îngrijire a sănătății și organizații.

University of New Brunswick College of Extended Learning

Programul certificatului de analiză a comportamentului aplicat

Iulie 6, 2018
Programul de certificate de comportament aplicat (ABA) va pregăti persoanele fizice pentru carieră ca analisti de comportament asistent de comportament.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Certificat în Medicină?

Ce sunt studiile de Medicină?

Studiile de medicină acoperă o varietate largă de probleme legate de sănătate și duc la o carieră clinică, orientată spre cercetare sau managerială în sectorul sănătății. Universitățile și școlile medicale din întreaga lume oferă programe de Licență, Masterat sau Doctorat în Medicină, dar și opțiuni mai scurte de studiu precum programele de certificat în medicină. Un certificat este o realizare academică ce poate fi completată de obicei într-un an sau mai puțin de studiu cu normă întreagă, după urmarea unor cursuri într-un anumit domeniu. Certificatele în medicină sunt disponibile la toate nivelurile de studiu academic și variază de la certificate universitare la cele postuniversitare și avansate. Programele de certificat în medicină pot fi urmate individual sau împreună cu un program universitar de diplomă. Un certificat îi poate ajuta pe studenții la medicină să facă un pas înainte în studiile lor și este și foarte valoros în domeniul profesional.

Care sunt beneficiile unui Certificat în Medicină?

Unul dintre cele mai importante beneficii ale programelor de certificat este că acestea nu îți iau mult timp si pot fi de multe ori finalizate în câteva luni. Cerințele flexibile de învățământ reprezintă un alt beneficiu deoarece programele de certificat nu au cerințe minime de educație anterioară și studenții nu trebuie să treacă prin procese lungi de aplicare și de înscriere. Programele de certificat tind să dezvolte abilitățile deja existente ale participanților și le permit studenților să sară direct în domeniul de studii în care vor să se specializeze. Când vine vorba de avantaje în căutarea unui loc de muncă, certificatele demonstrează aptitudinile specializate și cunoștințele aprofundate ale subiectului, iar studenții care au certificat în sănătate au șanse mai mari de succes într-un domeniu legat de sănătate.

Ce se studiază la un Certificat?

Curriculum-ul pentru un certificat în medicină poate include diagnosticarea și tratamentul handicapurilor și bolilor, conceptele științifice esențiale din spatele funcționării minții și corpului uman, dar și îmbunătățirea și păstrarea sănătății la diferite tipuri de oameni. Programele de certificat sunt în multe privințe similare cu programele postliceale, dar durează mai puțin deoarece cursurile de educație generală nu sunt obligatorii. Câteva dintre cele mai populare specializări pentru certificate de medicină sunt îngrijirea dentală și orală, sănătate mintală, administrarea serviciilor de sănătate, sănătate publică, medicină veterinară, asistență medicală, medicină și îngrijirea vârstnicilor.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu un Certificat în Medicină?

Programele de certificat le arată angajatorilor cunoștințele și abilitățile candidatului care sunt esențiale pentru o anumită poziție în sectorul medical. Programele de certificat sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să obțină calificări suplimentare de care este nevoie pentru o specializare avansată sau pentru o promoție, dar îi poate ajuta pe profesioniști și să își schimbe carierele. Unele dintre cele mai populare locuri de muncă ce pot fi obținute cu ajutorul unui certificat în medicină sunt cele de asistent medical, asistent stomatolog, asistent de îngrijire la domiciliu, asistent administrativ medical, tehnician farmacie, maseur și nu numai.

Care sunt costurile pentru un Certificat în Medicină?

Costurile pentru un certificat în studii medicale variază mult și depind de factori precum țara de studiu, instituția de învățământ, specializarea programului și durata acestuia. Unii profesioniști care lucrează pot primi ajutor financiar de la angajator pentru a obține un certificat. Unele universități oferă ajutor financiar care acoperă taxele de școlarizare sub formă de burse. Pentru a afla mai multe legate de opțiunile de ajutor financiar poți contacta direct școala folosind formularul online de pe pagina programului pe acest website.

De ce să faci un Certificat în Medicină Online?

Studiul online devine tot mai popular și reprezintă o opțiune excelentă pentru profesioniștii care lucrează, pentru cei care au nevoie de mai multă flexibilitate în programul lor de studiu, dar și pentru studenții care dintr-un motiv sau altul nu pot să vină la cursuri în campus. Studenții la programe online de certificat în medicină pot urmări cursuri și completa teme la comoditatea lor de oriunde în lume unde au conexiune la internet. Totuși, deși unele certificate în medicină pot fi obținute în totalitate online, altele sunt așa numite programe hibride, ceea ce înseamnă o combinație de studiu online și învățare practică pentru a putea obține experiența necesară în multe domenii legate de sănătate.